Tickets
Treinen

Nienoord Spoorwegen

Nienoord Spoorwegen

Beleef de spoorwegen van de vorige eeuw
 

Op reguliere doordeweekse dagen rijdt er elk uur een trein het 'rondje Nienoord'. Op zaterdagen, zon- en feestdagen en tijdens basisschool vakanties (regio Noord) wordt het aantal ritten op het 'rondje Nienoord' helemaal afgestemd op het aanbod van reizigers. De treinen rijden de hele dag, tijdens de openingstijden van het Familiepark.

Op zon- en feestdagen rijden er volgens dienstregeling stoomtreinen op de Parkroute; het traject tussen station Zuid (parkeerplaats) en Nienoord Centraal (ingang Familiepark).

Dienstregeling Parkroute
 

Op doordeweekse dagen worden de treinen getrokken door schaalmodellen van NS diesellocomotieven. Op zon- en feestdagen staat er een heuse stoomlocomotief voor de trein. De stoomlocomotieven rijden net als vroeger op steenkool en water, en zijn een lust voor oog en oor.

Treinkaartjes

Enkele reis: € 0,75
10-rittenkaart: € 6,75


Bij aankoop van een entreekaart voor het Familiepark ontvangt u een gratis treinkaartje.
Het is mogelijk een treinrit te maken zonder het Familiepark te bezoeken. Koop je kaartje aan de kassa van het Familiepark.

 

Volg ons!

Ben je benieuwd naar alle ontwikkelingen of wil je zelf graag vrijwilliger worden bij Nienoord Spoorwegen? Kijk dan op onze website!

Naar website

Sporenplan

Bekijk ons sporenplan en volg alle ontwikkelingen.

Lees meer