rsf-mg-4953-091
aof20191019nienoord-7591
foto-vulkaan-glijbaan-gallery
buitenbad-gallery
miniatuur-1

Klik hier
voor al onze
evenementen

Opening en maatregelen Familiepark Nienoord

In deze tijd bereiden we ons voor op de anderhalve meter samenleving. Hierin volgen we het protocol ‘Veilig Samen Uit’, opgesteld in samenwerking met de grootste attractie- en dierenparken van Nederland.

Het maximaal aantal toegelaten gasten per dag zal gereduceerd worden om aan de anderhalve meter afstand tussen huishoudens te kunnen voldoen.

Is Familiepark Nienoord open?
Ja, we zijn geopend! Kijk hier voor onze openingsdagen- en tijden.

Moet ik vooraf reserveren?
Ja, vooraf reserveren is verplicht. Koop hier je e-ticket voor een bezoek aan Familiepark Nienoord.

Abonnementhouders van Familiepark Nienoord hoeven geen bezoek aan te melden. Jullie zijn op vertoon van jullie pas van harte welkom. We houden rekening met het maximaal aantal beschikbare kaarten per dag in verhouding met abonnementhouders.

Ik heb een kortingsbon, is deze geldig?
E-tickets via Jumbo dagje uit, de ANWB en de BankGiro Loterij zijn geldig. Via deze organisaties kunt u een ticket kopen. Aparte registratie bij Nienoord is niet nodig, wij zijn al op de hoogte van je komst.

Ben je in het bezit van een andere kortingsbon? Neem dan even contact met ons op per mail, info@landgoednienoord.nl. Graag ontvangen we de volgende gegevens:
- Naam
- Aantal personen
- De datum dat je graag komt
- Type kortingsbon
Per mail ontvang je reactie op de aanvraag. Indien akkoord kun je op vertoon van de akkoord mail en bij inlevering van de kortingsbon gebruik maken van de korting op de reguliere entreeprijs van Familiepark Nienoord.

Kan ik nog een abonnement kopen voor dit seizoen?
Ja hoor, via onze pagina https://tickets.landgoednienoord.nl/abonnementen kunt u een abonnent kopen. Deze is nog geldig voor het hele seizoen, t/m 29 november.
Na aankoop van uw abonnement zijn jullie al direct welkom om te komen spelen. De pas ligt klaar bij de ingang van het Familiepark. Voor het ophalen van de abonnementen vragen we om een bewijs van bestelling mee te nemen (via smartphone ook mogelijk).

Is de horeca geopend?
Binnen in ons restaurant kun je eten van de menukaart. Geniet van ambachtelijke schnitzelmenu's, een verse hamburger of een lekkere uitsmijter. Vooraf reserveren is gewenst, dit kan bij de kassa. Heb je zin in een patatje, ijsje of een snack? Dan kun je terecht bij ons loket op het terras of het Smulpaleis achter in het Familiepark.

Zijn de toiletten geopend?
Ja, u kunt gebruik maken van onze toiletgebouwen. Ga voordat u van huis vertrekt naar het toilet. We proberen toiletbezoek zoveel mogelijk te beperken. De nodige maatregelen worden getroffen.

Zijn de attracties geopend?
Ja, onze attracties zijn geopend. Hier worden de nodige maatregelen getroffen. Let op de communicatieborden en volg de instructies van onze medewerkers.

 

p vrijdag 17 april staat onze speciale water-dj weer klaar, start de muziek om 17.00 uur en gaat de onderwaterverlichting aan voor een spetterend discofeest in Zwemkasteel Nienoord. We gaan weer lekker swingen, kom je meefeesten? - See more at: http://www.landgoednienoord.nl/evenementen#sthash.Mn93267Z.dVoorverkoop

 

 

 • 5 juli 2020

  Miniatuurdag Familiepark Nienoord

 • 4 oktober 2020

  Dierendag

 • 12 t/m 25 oktober

  Halloween

Meer evenementen

Nieuws

 • Bronzen prijs voor Familiepark Nienoord voor het 'Leukste uitje van Groningen 2020'

  Fantastisch, wat zijn we trots op deze geweldige prijs! Op maandag 20 januari vond de ANWB verkiezing plaats voor het 'Leukste uitje van Groningen 2020'. We zijn ontzettend blij met deze titel, die we een heel jaar mogen dragen! Alle stemmers ontzettend bedankt!

  https://www.dvhn.nl/groningen/Thermen-Bad-Nieuweschans-is-het-%E2%80%98Leukste-uitje-van-Groningen-2020%E2%80%99-25257525.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Lees meer >>
 • Abonnementen voorverkoop

  Koop je abonnement voordelig in de voorverkoop! Lees hier alles over je abonnement voor seizoen 2020.

  Lees meer >>
 • Geslaagden Zwemkasteel Nienoord

  Geslaagden Zwemkasteel Nienoord december 2019

  Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Ellis, juf Jannie, juf Harma en juf Harmanna gingen er voor de kerstvakantie weer een aantal kinderen met het felbegeerde diploma naar huis.

  Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het zwemkasteel terecht voor zwemles. Dit is 1 x per week een uur zwemmen. De kosten zijn € 50,00 (5 lessen). Een all – in pakket kost € 770,00. Meld uw kind nu aan zodat uw kind na de kerstvakantie kan starten. Voor informatie of opgave kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.

   

  Lees meer >>

Tweet!

28 juni 2020
Joepie!☀️ Wij zijn deze zomervakantie iedere dag open!🍦Kom je spelen? 🚂 Bestel je tickets via… https://t.co/dVhRxC7L6D
05 juni 2020
Het bestuur van Stichting Landgoed Nienoord zoekt een bestuurdslid! Kijk op onze website voor meer informatie:… https://t.co/BSkWuk3SUA