rsf-mg-4953-091
familieschommel
foto-vulkaan-glijbaan-gallery
buitenbad-gallery
miniatuur-1

Klik hier
voor al onze
evenementen

Veelgestelde vragen coronamaatregelen Familiepark Nienoord

Update 12-05-2020

In deze tijd bereiden we ons voor op de anderhalve meter samenleving. Hierin volgen we het protocol ‘Veilig Samen Uit’, opgesteld in samenwerking met de grootste attractie- en dierenparken van Nederland.

 • Houd 1,5 meter afstand
 • Groepsvorming is niet toegestaan
 • Last van verkoudheidsklachten? Blijf thuis. Heeft u huisgenoten die ziek zijn, blijf dan ook thuis.
 • Voldoende en heldere informatie is aanwezig door middel van instructies en bewegwijzering
 • Extra hygiënemaatregelen worden getroffen
 • Geen contact met dieren
 • Volg de instructies op van onze medewerker(s)
 • Betaal zoveel mogelijk contactloos met pin of mobiel
 • Volg de verplichte looproute
 • Was je handen met zeep of desinfectans

Het maximaal aantal toegelaten gasten per dag zal gereduceerd worden om aan de anderhalve meter afstand tussen huishoudens te kunnen voldoen. Het kopen van een online toegangsticket is verplicht.

Wanneer gaat Familiepark Nienoord open?
Indien de overheid niet anders besluit zijn wij vanaf 21 mei (Hemelvaartsdag) t/m 29 mei alleen geopend voor de abonnementhouders van Familiepark Nienoord.  Vanaf zaterdag 30 mei zijn we weer geopend voor alle bezoekers.

Moet ik vooraf reserveren?
Toegangstickets zijn alleen online te koop. Koop uw e-ticket via: https://tickets.landgoednienoord.nl/nl/tickets

Abonnementhouders kunnen op vertoon van hun abonnement het park bezoeken. Registratie is niet nodig. We houden rekening met het maximaal aantal beschikbare kaarten per dag in verhouding met abonnementhouders.

Ik heb een abonnement besteld maar nog niet opgehaald, hoe werkt dit?
Wanneer we geopend zijn (voor abonnementhouders vanaf 21 mei) liggen de bestelde abonnementen voor u klaar bij de kassa van Familiepark Nienoord. Vanaf 21 mei kunt u gebruik maken van uw abonnement. Later het park bezoeken? Geen probleem! Uw pasjes blijven liggen tot een eerste bezoek aan het park.

Waardebon gemiste dagen
Alle abonnementhouders die voor 27 april een abonnement hebben aangeschaft krijgen een waardebon voor de gemiste dagen. Wanneer u uw abonnement nog niet heeft opgehaald, krijgt u bij de kassa van het Familiepark uw abonnement en de waardebon voor de gemiste dagen. De waardebon kunt u vervolgens in het Familiepark gebruiken.

Ik heb mijn abonnement al opgehaald, hoe ontvang ik mijn waardebon voor de gemiste dagen?
Wanneer u een bezoek brengt aan Familiepark Nienoord krijgt u op vertoon van uw abonnement bij de kassa van het Familiepark uw waardebon voor de gemiste dagen. Deze kunt u vervolgens in het Familiepark gebruiken.


Ik heb nog geen abonnement gekocht. Is dit nog mogelijk?
Koop eenvoudig en voordelig uw abonnement online. Het voorverkoop tarief is verlengd!
Koop hier uw abonnement en profiteer van een zomer vol speelplezier: https://tickets.landgoednienoord.nl/abonnementen

Mijn voorkeur gaat uit naar het kopen van een abonnement aan de kassa in plaats van een online bestelling. Hoe werkt dit?
Dit is mogelijk. Echter vragen wij om hiervoor vooraf een afspraak te plannen. Dit om rijen bij de kassa te voorkomen. Het plannen van een afspraak kan telefonisch: 0594-512230.

Moet ik vooraf reserveren?
Toegangstickets zijn alleen online te koop. Koop uw e-ticket via: https://tickets.landgoednienoord.nl/nl/tickets

Abonnementhouders kunnen op vertoon van hun abonnement het park bezoeken. Registratie is niet nodig. We houden rekening met het maximaal aantal beschikbare kaarten per dag in verhouding met abonnementhouders.

Ik heb een e-ticket gekocht via een actie, is deze geldig?
Ja, vanaf 30 mei kunt u met dit e-ticket Familiepark Nienoord bezoeken.

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar Familiepark Nienoord kom?
Richtlijnen van het RIVM zijn ten alle tijden leidend! Vanzelfsprekend staat uw veiligheid en die van onze dieren en medewerkers voorop. Familiepark Nienoord hanteert – vanwege veiligheidsredenen- een maximumaantal bezoekers per dag.

Welke maatregelen worden er in Familiepark Nienoord getroffen om de veiligheid van bezoekers, dieren en medewerkers te waarborgen?
-  Er geldt een maximumaantal bezoekers
-  Online ticketverkoop
-  Betaling zoveel mogelijk per pin
-  Looproutes
-  Hygiënemaatregelen worden getroffen
-  Onze kinderboerderij is gesloten

Is de horeca geopend?
Het smulpaleis en ijsluik zijn geopend als afhaalpunt. Zitgelegenheid is aangepast. Er is een aangepaste kaart.

Zijn de toiletten geopend?
U kunt gebruik maken van onze toiletgebouwen. Ga voordat u van huis vertrekt naar het toilet. We proberen toiletbezoek zoveel mogelijk te beperken. De nodige maatregelen worden getroffen.

Zijn de attracties geopend?
Alle attracties zijn geopend. Hier worden de nodige maatregelen getroffen. Let op de communicatieborden betreft de maatregelen en volg de instructies van onze medewerkers.
De kinderboerderij is gesloten. Contact met de dieren is niet toegestaan.

Geeft Nieno ook weer de Nienoshow in het theater?
Jazeker! Er kan weer gedanst worden met Nieno op de leukste hits. Kinderen kunnen plaatsnemen op de bankjes. Ouders wordt verzocht om achter de aangegeven lijn te staan. Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Update 08-05-2020

Beste vrienden van Familiepark Nienoord,

We zijn voorzichtig positief met de berichtgevingen. Als de overheid niet anders besluit, mogen we de deuren van Familiepark Nienoord openen. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. We gaan passende maatregelen nemen voor de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers. Hier wordt momenteel volop aan gewerkt.

Indien de overheid niet anders besluit:
Zijn wij vanaf 21 mei (Hemelvaartsdag) t/m vrijdag 29 mei alleen geopend voor abonnementhouders van Familiepark Nienoord. Vanaf zaterdag 30 mei zijn we weer geopend voor alle bezoekers. Toegangstickets zijn alleen online te koop.

Houd onze website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven.
We hopen jullie snel weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen in Familiepark Nienoord.


 Update 24-04-2020

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Daarom informeren we jullie graag via deze ‘veelgestelde vragen pagina’ over de actuele richtlijnen.

Wanneer gaat Familiepark Nienoord open?
Seizoen 2020 zou voor Familiepark Nienoord van start gaan op zaterdag 28 maart 2020. In verband met de landelijke maatregelen en adviezen van het RIVM is het nog niet mogelijk onze deuren te openen. Wij houden de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Houd onze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de definitieve openingsdatum. 

Ik heb een arrangement geboekt voor een groep bij Familiepark Nienoord. Kan dit nog doorgaan?
Helaas kan dit wegens de aangepaste richtlijnen van het RIVM nog geen doorgang vinden. Je kunt voor het annuleren of verzetten hiervan contact met ons opnemen.

Ik wil graag een arrangement boeken. Is dit mogelijk?
Het is altijd mogelijk een arrangement te boeken. Mocht het uitje helaas niet door kunnen gaan wegens het coronavirus, kan deze boeking kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.

Ik wil Familiepark Nienoord graag bezoeken met mijn abonnement. Het park is nu helaas gesloten. Is er een coulance mogelijk?
Wij vinden het natuurlijk heel vervelend dat Familiepark Nienoord gesloten is. Alle abonnementhouders die voor 27 april een abonnement hebben gekocht, ontvangen een waardebon met de waarde van het aantal dagen dat wij gesloten waren vanaf 28 maart. Deze waardebon is een jaar geldig en kan verzilverd worden in het Familiepark.

Ik heb al tickets gekocht via een externe boekingssite. Wordt de geldigheid verleng?
Tickets die reeds gekocht zijn met een ticket datum, kunnen op een andere dag gebruikt worden in seizoen 2020.

p vrijdag 17 april staat onze speciale water-dj weer klaar, start de muziek om 17.00 uur en gaat de onderwaterverlichting aan voor een spetterend discofeest in Zwemkasteel Nienoord. We gaan weer lekker swingen, kom je meefeesten? - See more at: http://www.landgoednienoord.nl/evenementen#sthash.Mn93267Z.dVoorverkoop

 

 

 • Dinsdag 26 mei

  Filmhuis Nienoord

 • 4 oktober 2020

  Dierendag

 • 12 t/m 25 oktober

  Halloween

Meer evenementen

Nieuws

 • Bronzen prijs voor Familiepark Nienoord voor het 'Leukste uitje van Groningen 2020'

  Fantastisch, wat zijn we trots op deze geweldige prijs! Op maandag 20 januari vond de ANWB verkiezing plaats voor het 'Leukste uitje van Groningen 2020'. We zijn ontzettend blij met deze titel, die we een heel jaar mogen dragen! Alle stemmers ontzettend bedankt!

  https://www.dvhn.nl/groningen/Thermen-Bad-Nieuweschans-is-het-%E2%80%98Leukste-uitje-van-Groningen-2020%E2%80%99-25257525.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Lees meer >>
 • Abonnementen voorverkoop

  Koop je abonnement voordelig in de voorverkoop! Lees hier alles over je abonnement voor seizoen 2020.

  Lees meer >>
 • Geslaagden Zwemkasteel Nienoord

  Geslaagden Zwemkasteel Nienoord december 2019

  Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Ellis, juf Jannie, juf Harma en juf Harmanna gingen er voor de kerstvakantie weer een aantal kinderen met het felbegeerde diploma naar huis.

  Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het zwemkasteel terecht voor zwemles. Dit is 1 x per week een uur zwemmen. De kosten zijn € 50,00 (5 lessen). Een all – in pakket kost € 770,00. Meld uw kind nu aan zodat uw kind na de kerstvakantie kan starten. Voor informatie of opgave kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.

   

  Lees meer >>

Tweet!

14 mei 2020
Hoera! Vanaf 21 mei openen wij onze deuren voor abonnementhouders!✨Vanaf 30 mei zijn we weer geopend voor alle publ… https://t.co/3c3VPq8rwy
12 maart 2020
Kijk voor onze maatregelen m.b.t. berichtgeving over het coronavirus op https://t.co/qDfBlyi7AR