8
1
rsf-mg-4953-091
aof20191019nienoord-7591
foto-vulkaan-glijbaan-gallery
buitenbad-gallery
miniatuur-1

Klik hier
voor al onze
evenementen

Opening en maatregelen Familiepark Nienoord
Wij volgen we het protocol ‘Veilig Samen Uit’, opgesteld in samenwerking met de grootste attractie- en dierenparken van Nederland.

Het maximaal aantal toegelaten gasten per dag zal gereduceerd worden om aan de anderhalve meter afstand tussen huishoudens te kunnen voldoen.

Is Familiepark Nienoord open?
Ja, we zijn geopend en jij bent van harte welkom! Kijk hier voor onze openingsdagen- en tijden. We werken niet met tijdsblokken. Tijdens onze openingstijden ben jij welkom om te komen spelen! Let op, reserveer je e-ticket!

Moet ik vooraf reserveren?
In verband met het COVID-19 virus kan Familiepark Nienoord een maximum aantal bezoekers ontvangen. Hierdoor is het alleen mogelijk om online toegangstickets te kopen. Je reserveert hiermee meteen jouw dagje uit. Bestel hier eenvoudig je e-tickets voor Familiepark Nienoord. Met je e-ticket ben je verzekerd van je bezoek aan ons park.

Abonnementhouders: hoeven geen bezoek aan te melden. Op vertoon van jullie pas zijn jullie van harte welkom.

Slecht weer of ziek?
Als je al een e-ticket hebt kun je ons een e-mail sturen naar info@landgoednienoord.nl met je naam, het aantal tickets, je gereserveerde dag van bezoek en op welke dag je nu graag wilt komen. Dan boeken wij dit voor je om.

Ik heb e-tickets:
Bezoekers die in het bezit zijn van een actie e-ticket (Jumbo Dagje Uit, ANWB, BankGiro Loterij) hoeven geen bezoek bij Familiepark Nienoord te reserveren. Wij zijn al op de hoogte van je komst.

Ik heb een kortingsbon:
Met een kortingsbon voor Familiepark Nienoord hoef je niet te reserveren. Je kunt je kaartje kopen aan de kassa en bij inlevering van de kortingsbon gebruik maken van de korting.

Kan ik nog een abonnement kopen voor dit seizoen?
Ja hoor, via onze pagina https://tickets.landgoednienoord.nl/abonnementen kunt u een abonnent kopen. Deze is nog geldig voor het hele seizoen, t/m 29 november.
Na aankoop van je abonnement zijn jullie al direct welkom om te komen spelen. De pas ligt klaar bij de ingang van het Familiepark. Voor het ophalen van de abonnementen vragen we om een bewijs van bestelling mee te nemen (via smartphone ook mogelijk).

Is de horeca geopend?
Binnen in ons restaurant kun je eten van de menukaart. Geniet van ambachtelijke schnitzelmenu's, een verse hamburger of een lekkere uitsmijter. Vooraf reserveren is gewenst, dit kan bij de kassa. Heb je zin in een patatje, ijsje of een snack? Dan kun je terecht bij ons loket op het terras of het Smulpaleis achter in het Familiepark.

Zijn de toiletten geopend?
Ja, je kunt gebruik maken van onze toiletgebouwen. Ga voordat je van huis vertrekt naar het toilet. We proberen toiletbezoek zoveel mogelijk te beperken. De nodige maatregelen worden getroffen.

Zijn de attracties geopend?
Ja, onze attracties zijn geopend. Hier worden de nodige maatregelen getroffen. Let op de communicatieborden en volg de instructies van onze medewerkers.

 

p vrijdag 17 april staat onze speciale water-dj weer klaar, start de muziek om 17.00 uur en gaat de onderwaterverlichting aan voor een spetterend discofeest in Zwemkasteel Nienoord. We gaan weer lekker swingen, kom je meefeesten? - See more at: http://www.landgoednienoord.nl/evenementen#sthash.Mn93267Z.dVoorverkoop

 

 

 • 4 oktober 2020

  Dierendag

 • 10 t/m 25 oktober

  Halloween

 • Vrijdag 30 oktober

  Discozwemmen Halloween

 • Vrijdag 20 november

  Discozwemmen

Meer evenementen

Nieuws

 • Bronzen prijs voor Familiepark Nienoord voor het 'Leukste uitje van Groningen 2020'

  Fantastisch, wat zijn we trots op deze geweldige prijs! Op maandag 20 januari vond de ANWB verkiezing plaats voor het 'Leukste uitje van Groningen 2020'. We zijn ontzettend blij met deze titel, die we een heel jaar mogen dragen! Alle stemmers ontzettend bedankt!

  https://www.dvhn.nl/groningen/Thermen-Bad-Nieuweschans-is-het-%E2%80%98Leukste-uitje-van-Groningen-2020%E2%80%99-25257525.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Lees meer >>
 • Abonnementen voorverkoop

  Koop je abonnement voordelig in de voorverkoop! Lees hier alles over je abonnement voor seizoen 2020.

  Lees meer >>
 • Geslaagden Zwemkasteel Nienoord

  Geslaagden Zwemkasteel Nienoord december 2019

  Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Ellis, juf Jannie, juf Harma en juf Harmanna gingen er voor de kerstvakantie weer een aantal kinderen met het felbegeerde diploma naar huis.

  Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het zwemkasteel terecht voor zwemles. Dit is 1 x per week een uur zwemmen. De kosten zijn € 50,00 (5 lessen). Een all – in pakket kost € 770,00. Meld uw kind nu aan zodat uw kind na de kerstvakantie kan starten. Voor informatie of opgave kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.

   

  Lees meer >>

Tweet!

22 september 2020
Griezelen in de herfstvakantie! 🌖🧟‍♀️ https://t.co/Rvc0GTYWY7
15 augustus 2020
ZONDAG 23 AUGUSTUS: MINIATUURDAG Met: Modelbouwclub De Vrije Truckers🚛, de modelbotengroepen🛥, de mooiste modellen… https://t.co/3dkRHASVGE
05 juli 2020
Vandaag is het Miniatuurdag! 🤩 Met: Modelbouwclub De Vrije Truckers🚛, de Leekster Model Boot Club🛥, de mooiste mo… https://t.co/5woSS4mK57