helikopters
c454x1440
miniatuur-1
overzicht-park
familieschommel
klimtouw
foto-vulkaan-glijbaan-gallery

Klik hier
voor al onze
evenementen

Contact

Horeca

Restaurant de Albertushoeve


Restaurant de Albertushoeve is gesitueerd midden in de bossen van Nienoord en heeft een mooi uitzicht op het station en het Familiepark. Wilt u even gezellig zitten? Dan kunt u prima terecht in ons restaurant, hier kunt u genieten van een kopje koffie of een hapje en drankje. Er zijn twee grote terrassen waar het bij mooi weer prima vertoeven is. U kunt kiezen tussen het terras dat uitzicht heeft op het Familiepark, en het terras dat aan de zijkant van het gebouw zit en uitzicht geeft op het station en de stoomtrein.

Het restaurant is recentelijk verbouwd en geheel vernieuwd. Het biedt nu plaats aan 120 mensen om te zitten. U kunt hier terecht voor diverse broodjes, snacks en plates zoals oma's gehaktbal of het schnitzelmenu. Voor de kinderen is er natuurlijk het Nieno's verrassingsmenu.

Voor groepen is de Albertushoeve een uitstekende locatie. Of u nu met de hele familie, het bedrijf, de afdeling of uw vriendengroep bent, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden compleet verzorgde koffietafels, buffetten en barbecues aan. Bekijk onze menukaart hier & speciale arrangementen hier. Het restaurant is tegelijk met de openingstijden van het Familiepark geopend.

Wanneer u speciale wensen heeft helpen wij u graag verder. Bel gerust naar 0594-512230 of neem contact op met één van onze medewerkers.

Klik hier voor onze Landgoedarrangementen

Nieno's Smulpaleis
Achter in het Familiepark bij de overdekte speelhal is Nieno's Smulpaleis. Wanneer de kinderen in de apenkooi aan het spelen zijn, of aan het glijden van de grote glijbaan, kunnen de ouders/begeleiders even lekker ontspannen met een lekker kopje koffie, thee of een frisdrank. Ook zijn hier ijsjes, Slush Puppies en andere versnaperingen verkrijgbaar.

Nieno's Smulpaleis is geopend in het weekend, vakanties en op drukke dagen.