facebook-banner-003-
20181122-vfas-beeld-02
rsf-mg-4953-091
aof20191019nienoord-7591
foto-vulkaan-glijbaan-gallery
buitenbad-gallery
miniatuur-1

Familiepark Nienoord is gesloten

Klik hier
voor al onze
evenementen

Menu's

  • Geniet van onze dagverse menu's in restaurant de Albertushoeve.

Horeca

Restaurant de Albertushoeve

Eerst spelen in de speeltuin of wandelen over het Landgoed en daarna lekker uit eten  met uitzicht op Station Nienoord. Vanaf dit seizoen kun je in het restaurant terecht voor de lekkerste schnitzelmenu's. Ook voor de lunch zijn er diverse broodjes, menu's of een pannenkoek. In de open keuken wordt het eten bereid met dagverse producten en biologisch vlees.

De Albertushoeve is geopend tijdens de openingstijden van Familiepark Nienoord.

Ook voor groepen is de Albertushoeve een uitstekende locatie. Wij bieden compleet verzorgde koffietafels, buffetten en barbecues aan. Bekijk hier onze groepsarrangementen.

Op dit moment bieden wij een aangepaste kaart.

Wanneer u speciale wensen heeft helpen wij u graag verder. Bel gerust naar 0594-512230 of een mail naar info@landgoednienoord.nl

Klik hier voor onze Landgoed arrangementen

Nieno's Smulpaleis
Achter in het Familiepark bij de overdekte speelhal is Nieno's Smulpaleis. Wanneer de kinderen in de apenkooi aan het spelen zijn, of aan het glijden van de grote glijbaan, kunnen de ouders/begeleiders even lekker ontspannen met een lekker kopje koffie, thee, frisdrank of snacks.. Ook zijn hier ijsjes, Slush Puppies en andere versnaperingen verkrijgbaar.

Nieno's Smulpaleis is geopend in het weekend, vakanties en diverse doordeweekse dagen.