Tickets
Familiepark

Veelgestelde vragen

Vragen over opening na brand Familiepark Nienoord

We zijn heel blij om u te kunnen informeren dat jullie geplande uitje gewoon door kan gaan. We zijn vastbesloten er voor jullie een geweldige dag van te maken, ondanks deze onvoorziene omstandigheden. De attractie ritjes (trein, paardenbaan, tractorbaan) gaan door, en een heel groot speelgedeelte is nog steeds toegankelijk. U ontvangt van ons meer informatie op uw persoonlijke mail.

Onze attracties en buiten speeltoestellen zijn gelukkig onbeschadigd. Dus een heel groot deel van de speeltuin is nog gewoon toegankelijk.

Facilitair kunnen we voorzien in alle benodigdheden voor een heerlijk dagje uit. Onze horeca is gewoon geopend.

Helaas missen we door de brand een overdekte voorziening in ons park en werken we daarom (tijdelijk) met een aangepast tarief van €7,50 (i.p.v. €10,50). U kunt via onze site e-tickets kopen of een kaartje aan de kassa.

Heeft u tickets via een externe parner? De aangepaste prijzen zijn hierin doorgevoerd.

Alle bezoekers met een geldige kortingsbon voor ons Familiepark ontvangen aan de kassa €1,- extra korting op het aangepaste tarief van €7,50.

Helaas missen we door de brand een overdekte speelhal met apenkooi en helikopters in ons park. Onze attracties en buiten speeltoestellen zijn onbeschadigd. Dus een groot deel van de speeltuin is gelukkig nog gewoon toegankelijk.

Veelgestelde vragen Familiepark Nienoord

Het landgoed ligt centraal in Noord-Nederland op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Gelegen aan de A7 10 minuten rijden vanaf de stad Groningen.

Hieronder vindt u de routebeschrijving naar Landgoed Nienoord. Eenmaal aangekomen kunt u gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats. Alle locaties op het landgoed zijn op kleine loopafstand van de parkeerplaats.

Wanneer u met het openbaar vervoer komt, kunt u uitstappen bij Halte Centrum, Leek. Vanaf de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar Landgoed Nienoord. U kunt uw reis plannen via www.9292.nl. U geeft aan welke plek u opstapt en dat u naar Nienoord Leek gaat.

Landgoed Nienoord
Nienoord 20, 9351 AC Leek

Ja, parkeren is gratis op onze ruime parkeerplaats. 

Houd op je navigatie Nienoord 20 aan. Je komt dan uit bij de grote algemene parkeerplaats van Landgoed Nienoord.

Alle locaties op het landgoed zijn op kleine loopafstand van deze algemene parkeerplaats.

 

Let op! Parkeren is geheel op eigen risico en Familiepark Nienoord aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade aan een voertuig.

Kijk op deze pagina voor de openingsdagen en -tijden!

Ben je iets verloren in het Familiepark? Wat vervelend. We gaan natuurlijk voor je op zoek. Vul onderstaand formulier zo snel mogelijk in na je bezoek aan ons park.

Voor achtergebleven spullen die wij als pakket moeten inpakken en versturen rekenen we (minimaal) €10,- aan kosten. Dit is afhankelijk van de grootte van het pakket en of het bij waardevolle spullen aangetekend of verzekerd verstuurd dient te worden. Instructies hierover volgen indien van toepassing per mail. Wanneer er betaald is wordt het pakket verstuurd.

Het formulier

Bij het loket en het Smulpaleis zijn diverse snacks, broodjes en ijsjes verkrijgbaar. In restaurant de Albertushoeve eet je dagverse, biologische producten van de menukaart met o.a. heerlijke schnitzels, bereid in onze open keuken. Dieetwensen en allergieën kunnen doorgegeven worden bij het restaurant. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee.

Ja, in het park mogen eigen etenswaren genuttigd worden. Dit is niet toegestaan op ons terras of in de Albertushoeve.

Kijk op deze pagina voor een overzicht van onze attracties en speeltoestellen.

Honden en overige huisdieren worden niet toegelaten in het park.

Roken in het park is niet toegestaan. Op het voorplein bij de entree van het park is een rookzone gecreëerd.

Nee, in het Familiepark zijn geen kluisjes aanwezig.

Ja, bij het Infocentrum (het gele gebouw bij de grote parkeerplaats) zijn rolstoelen te huur voor meerdere landgoed locaties. Hier worden jouw gegevens genoteerd. Je kunt kosteloos de rolstoel huren. 

 

Let op! We adviseren om vooraf telefonisch een rolstoel te reserveren zodat je er zeker van bent dat deze op de dag van jullie bezoek beschikbaar is.

Gratis vervoer. In het seizoen rijdt de elektrokar over het landgoed om onze bezoekers te vervoeren. Je bent van harte welkom om hiervan gebruik te maken. 

 

Let op! De elektrokar wordt bestuurd door vrijwilligers. Meereizen is dus alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid.
 

Leef je uit in onze grote overdekte apenkooi! En voor de allerkleinsten is er de Ooievaarsstee met het speelkasteel en zachte blokken in de softplayhoek.

Op de hoogte blijven