8
1
rsf-mg-4953-091
aof20191019nienoord-7591
foto-vulkaan-glijbaan-gallery
buitenbad-gallery
miniatuur-1

Klik hier
voor al onze
evenementen

Tip

  • Voer de dieren!

    Bij de kassa van het Familiepark kun je een blikje voer kopen! Kom jij ook knuffelen met de dieren op de kinderboerderij?

    Lees meer >>
IMGP2737

Kinderboerderij

Koeien en geiten melken als een echte boer, als varkens op zoek naar truffels, voeren met de boer, doe het ‘kip-en-ei’ spel en ontdek de leukste feitjes over alle dieren van het landgoed op de kinderboerderij. Het Familiepark heeft zeldzame huisdierrassen. Hier tref je geiten, schapen, ezels, koeien, varkens, kippen, pauwen, konijnen en andere soorten dieren. De dieren komen van jongs af aan al in aanraking met mensen, waardoor ze erg mak zijn en makkelijk aan te raken.

Wil je graag de dieren voeren? Je kunt een bekertje voer kopen voor €0,50 bij de kassa van het park. Ook mag je zelf brood meenemen om aan de dieren te geven.

Voor geïnteresseerden verkopen wij ook broedeieren. De broedeieren kosten € 0,75 per ei. Kom eens langs om te kijken welke soorten kippen wij hebben en misschien kun je thuis de eieren laten uitbroeden. Voor meer informatie over onze dieren kun je terecht bij onze medewerkers.