helikopters
c454x1440
miniatuur-1
overzicht-park
familieschommel
klimtouw
foto-vulkaan-glijbaan-gallery

Klik hier
voor al onze
evenementen

Tip

  • Voer de dieren!

    Bij de kassa van het Familiepark kun je een blikje voer kopen! Kom jij ook knuffelen met de dieren op de kinderboerderij?

    Lees meer >>

Kinderboerderij

 

Hoera, onze kinderboerderij is vernieuwd!

Afgelopen maanden is er hard gewerkt op de kinderboerderij van Familiepark Nienoord. Naast de zeldzame dieren die op de kinderboerderij te bewonderen zijn, kun je hier nu nog veel meer ontdekken. Koeien en geiten melken als een echte boer, als varkens op zoek naar truffels, voeren met de boer, doe het ‘kip-en-ei’ spel en ontdek de leukste feitjes over alle dieren van het landgoed op de kinderboerderij.

Het Familiepark heeft een kinderboerderij met zeldzame huisdierrassen. Hier tref je geiten, schapen, ezels, koeien, varkens, kippen, pauwen, konijnen en nog vele ander soorten dieren aan. De dieren komen van jongs af aan al in aanraking met mensen, waardoor ze erg mak zijn en makkelijk aan te raken.

Je kunt de dieren zelf ook voeren. Hiervoor is er een bekertje met dierenvoer verkrijgbaar bij de ingang van het park. Dit kost  0,50 cent per bekertje. De dieren die in de kinderboerderij lopen, herkennen de bekertjes al op afstand en komen dan ook naar je toe gesneld. Ook mag je zelf brood mee nemen om aan de dieren te geven.

Voor geïnteresseerden verkopen wij ook broedeieren. De broedeieren kosten € 0,75 per ei. Kom eens langs om te kijken welke soorten kippen wij hebben en misschien kun je thuis de eieren laten uitbroeden.

Voor meer informatie over onze dieren kun je terecht bij onze medewerkers.