rsf-mg-4953-091

Klik hier
voor al onze
evenementen

 

 

Ik wil tickets kopen voor park Nienoord

Je koopt via onze ticketpagina een
e-ticket op datum waarmee je bezoek automatisch gereserveerd is.

 

 

Ik heb een abonnement of een actie ticket

Heb je een abonnement voor seizoen 2021 of ben je al in het bezit van een ticket of kortingsbon? Dan dien je een reservering te maken voor je bezoek.


 

Ik wil een abonnement kopen

Koop je abonnement eenvoudig en voordelig online. Met een abonnement kun je zo vaak komen spelen als je wilt, de hele dag, maar ook een paar uurtjes. En... we zijn dit seizoen geopend t/m 28 november!

 

Coronamaatrgelen Park Nienoord

Op dit moment bevinden we ons vanwege het COVID-19 virus in de anderhalve meter samenleving. Park Nienoord volgt het protocol ‘Veilig Samen Uit’, opgesteld in samenwerking met de grootste attractie- en dierenparken van Nederland.

- Houd 1,5 meter afstand
- Groepsvorming is niet toegestaan
- Last van verkoudheidsklachten? Blijf thuis. Heeft u huisgenoten die ziek zijn, blijf dan ook thuis
- Voldoende en heldere informatie is aanwezig door middel van instructies en bewegwijzering
- Extra hygiënemaatregelen worden getroffen
- Volg de instructies op van onze medewerker(s)
- Betaal zoveel mogelijk contactloos met pin of mobiel
- Volg de verplichte looproute
- Was je handen met zeep of desinfectans

Het maximaal aantal toegelaten gasten per dag zal gereduceerd worden om aan de anderhalve meter afstand tussen huishoudens te kunnen voldoen. Het kopen van een online toegangsticket/online reservering is verplicht.


FAQ - Park Nienoord

Wanneer gaat Park Nienoord open?
Park Nienoord is geopend. Vooraf je bezoek reserveren is verplicht.

Moet ik vooraf reserveren als abonnementhouder of met een actie ticket?
Abonnementhouders en bezoekers met een extern actieticket/kortingsbon dienen hun bezoek vooraf te reserveren. Bent u in het bezit van een actieticket/kortingsbon let dan goed op de instructies. Diverse kortingen zijn alleen online in te wisselen via onze website of de website van onze partner. Met het kopen van een e-ticket via onze website of die van een partner reserveert u ook meteen uw dagje uit.

Voor korting via de kassa dient u dus een reservering te maken. U koopt vervolgens uw ticket bij de kassa en de korting wordt daar verrekend. Dit kan via https://www.landgoednienoord.nl/park-nienoord/reserveren-park-nienoord/.

Toegangstickets (met uitzondering van actieticket/kortingsbon) zijn alleen online te koop. Dit kan via https://tickets.landgoednienoord.nl/nl/tickets. Hiermee reserveert u meteen uw dagje uit.

Ik heb een ticket via een actie, is deze geldig?
Ja, vanaf 22 mei kunt u met dit ticket park Nienoord bezoeken. U dient uw bezoek vooraf te reserveren via https://www.landgoednienoord.nl/park-nienoord/reserveren-park-nienoord/.

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar Park Nienoord kom?
Richtlijnen van het RIVM zijn ten alle tijden leidend! Vanzelfsprekend staat uw veiligheid en die van onze dieren en medewerkers voorop. Park Nienoord hanteert - vanwege veiligheidsredenen- een maximumaantal bezoekers per dag.

Ik heb een ticket gekocht, maar het wordt slecht weer. Kan ik het ticket omboeken naar een andere datum?
Het is mogelijk om tickets om te boeken naar een andere dag. Hiervoor dient u een email te sturen naar info@landgoednienoord.nl. Graag ontvangen wij de onderstaande gegevens:
-  Naam
-  Datum originele tickets
-  Nieuwe datum bezoek
-  Aantal bezoekers

Met de akkoordmail en de originele tickets kunt u het park vervolgens op de gekozen datum bezoeken.

Welke maatregelen worden er in Park Nienoord getroffen om de veiligheid van bezoekers, dieren en medewerkers te waarborgen?
-  Er geldt een maximumaantal bezoekers
-  Online ticketverkoop
-  Betaling zoveel mogelijk per pin
-  Looproutes
-  Hygiënemaatregelen worden getroffen

Is de horeca geopend?
Het smulpaleis en ijsluik zijn geopend als afhaalpunt. Zitgelegenheid in ons restaurant binnen is op basis van reservering. Er is een aangepaste kaart.

Zijn de toiletten geopend?
U kunt gebruik maken van onze toiletgebouwen. Ga voordat u van huis vertrekt naar het toilet. We proberen toiletbezoek zoveel mogelijk te beperken. De nodige maatregelen worden getroffen.

Zijn de attracties geopend?
Alle attracties zijn geopend. Hier worden de nodige maatregelen getroffen. Let op de communicatieborden betreft de maatregelen en volg de instructies van onze medewerkers.

Geeft Nieno ook weer de Nienoshow in het theater?
Jazeker! Er kan weer gedanst worden met Nieno op de leukste hits. Kinderen kunnen plaatsnemen op de bankjes. Ouders wordt verzocht om achter de aangegeven lijn te staan. Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

 

 

 Abonnement kopen?

Koop nu je abonnement voor Park Nienoord extra voordelig in de voorverkoop!

 • 12 juli 2021 t/m 22 augustus 2021

  ZOMERVAKANTIE: zes weken Nieno's Vakantiefeest

 • 4 en 5 september 2021

  Poepquiz!

 • 18 en 19 september 2021

  Modelbouwers weekend

 • 9 en 10 oktober 2021

  Terug in de tijd...

Meer evenementen

Nieuws

 • Dit jaar zilver voor Familiepark Nienoord voor het ‘Leukste uitje van Groningen 2021’

  Na een geweldige bronzen prijs in 2020, mag Familiepark Nienoord dit jaar de zilveren trofee in ontvangst nemen voor het ‘Leukste Uitje van Groningen 2021’ namens de ANWB-verkiezing.
  Samen met elf Groningse uitjes was Familiepark Nienoord in de race voor deze titel. ANWB-leden konden hun stem uitbrengen en beoordeelden op de volgende criteria: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor het hele gezin, klantvriendelijkheid en faciliteiten. Enkele waarderingen van de stemmers voor Familiepark Nienoord: “Er is veel te doen, het is verrassend, gratis parkeren is erg prettig en het personeel is erg vriendelijk en klantgericht”.

  Wij zijn blij dat onze bezoekers ons hebben verkozen tot leukste kinderuitje van de Provincie Groningen. Deze prijs is de kroon op ons werk, na een wel heel bijzonder seizoen. 


  Lees meer >>