rsf-mg-4953-091

Klik hier
voor al onze
evenementen

Het Familiepark is gesloten. Wij openen weer in seizoen 2022.

Koop hier je abonnement voor seizoen 2022!

 

 

Ik wil tickets kopen voor park Nienoord

Je koopt via onze ticketpagina een
e-ticket op datum waarmee je bezoek automatisch gereserveerd is.

 

 

Ik heb een abonnement of een actie ticket

Heb je een abonnement voor seizoen 2021 of ben je al in het bezit van een ticket of kortingsbon? Dan dien je een reservering te maken voor je bezoek.


 

Coronamaatrgelen Park Nienoord

Moet ik vooraf reserveren?
Vooraf reserveren is nog steeds gewenst voor een goede doorstroom bij de kassa en horeca. Bij aanschaf van uw e-ticket reserveert u gelijk uw bezoek.
https://tickets.landgoednienoord.nl/nl/tickets
Heeft u al een ticket? Dan geldt het volgende:

Abonnementhouder:
Vooraf reserveren is nog steeds gewenst in verband met een optimale doorstroom bij de kassa en horecapunten in het park.

Actieticket/kortingsbon:
Bent u in het bezit van een actieticket/kortingsbon let dan goed op de instructies. Diverse kortingen zijn alleen online in te wisselen via onze website of de website van onze partner. Met het kopen van een e-ticket via onze website of die van een partner reserveert u ook meteen uw dagje uit.

Voor korting via de kassa is het gewenst een reservering te maken. U koopt vervolgens uw ticket bij de kassa en de korting wordt daar verrekend. Dit kan via https://www.landgoednienoord.nl/park-nienoord/reserveren-park-nienoord/.

Moet ik de Corona-check app of een testbewijs laten zien bij de entree?
Nee, dit hoeft niet. Familiepark Nienoord is een doorstroomlocatie. Indien u gebruik wilt maken van restaurant de Albertushoeve dient er een coronabewijs (Corona-check app of negatief testbewijs) getoond te worden in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Ons afhaal loket is geopend, het is mogelijk deze consumpties mee te nemen het park in.

Ik heb een ticket gekocht, maar het wordt slecht weer. Kan ik het ticket omboeken naar een andere datum?
Het is mogelijk om tickets om te boeken naar een andere dag. Hiervoor dient u een email te sturen naar info@landgoednienoord.nl. Graag ontvangen wij de onderstaande gegevens:
-  Naam
-  Datum originele tickets
-  Nieuwe datum bezoek
-  Aantal bezoekers

Welke maatregelen worden er in Park Nienoord getroffen om de veiligheid van bezoekers, dieren en medewerkers te waarborgen?

De basisregels blijven. De basisregel ‘verplicht 1,5m afstand houden’ verandert in een dringend advies om afstand te houden. Het blijft verstandig om elkaar de ruimte te geven en dan blijft 1,5 meter de veilige afstand. Deze basisregel helpt aantoonbaar om besmetting te voorkomen. Ook handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven en testen bij klachten bij de GGD.  

Nieuws

 • Spoorbrug Familiepark Nienoord geplaatst

  De afgelopen jaren is er door de vrijwilligers hard gewerkt aan een spoorlijn tussen de grote parkeerplaats van het landgoed en het oude Station Nienoord. Vandaag, dinsdag 5 oktober, werd de belangrijkste stap gezet voor een spoorverbinding met het Familiepark zelf. Over de grote vijver van het Familiepark is een spoorbrug geplaatst. Hierdoor is het mogelijk dat in de toekomst de bezoekers van de parkeerplaats van het landgoed naar de achterzijde van het Familiepark kunnen rijden met de trein

   

  Lees meer >>
 • Stem voor GOUD

  HOERA! Park Nienoord is weer genomineerd voor het Leukste Uitje van Groningen 2022 door de ANWB! Eerst brons, toen zilver.... en in 2022 goud? Help jij ons mee naar de winst? Stem dan hier!

  Lees meer >>
 • Dit jaar zilver voor Familiepark Nienoord voor het ‘Leukste uitje van Groningen 2021’

  Na een geweldige bronzen prijs in 2020, mag Familiepark Nienoord dit jaar de zilveren trofee in ontvangst nemen voor het ‘Leukste Uitje van Groningen 2021’ namens de ANWB-verkiezing.
  Samen met elf Groningse uitjes was Familiepark Nienoord in de race voor deze titel.

  Wij zijn blij dat onze bezoekers ons hebben verkozen tot leukste kinderuitje van de Provincie Groningen. Deze prijs is de kroon op ons werk, na een wel heel bijzonder seizoen. 


  Lees meer >>