speelpark-nienoord-2023-6

Klik hier
voor al onze
evenementen

Spelen op meer dan 80 attracties en speeltoestellen, in een overzichtelijk en ruim park! Het leukste familie-uitje van Groningen met 30.000m² speelplezier midden in de bossen op het prachtige Landgoed Nienoord.

 

 

 

 • 23 en 24 september 2023

  Battlefield activiteiten

 • 14, 15, 18 en 20 t/m 29 oktober

  Halloween in Familiepark Nienoord: 'Spooky Movies'

 • 12, 13 & 17 oktober

  Filmhuis Nienoord: The blue caftan

 • 21 oktober

  Filmhuis Westerkwartier: God's not dead 4

Meer evenementen

Nieuws

 • Verduurzamen we Nienoord samen met jou?

  Coöperatie GOED is een burgerbeweging die zonnestroominstallaties plaatst en alle opbrengsten weggeeft aan organisaties en huishoudens die hun energierekeningen niet meer kunnen betalen. Om de projecten te betalen bieden zij GOED-participaties aan: een obligatielening aan de coöperatie die je in 15 jaar weer terugbetaald krijgt, inclusief 4% rente op jaarbasis. Zo laat je jouw spaargeld GOED doen, krijg je een eerlijke rendement en bespaar je per GOED-participatie á €50 over de gehele levensduur ca 1000kg CO2 uitstoot! Voor het project op landgoed Nienoord kan je nu participaties aanschaffen. Er zijn inmiddels ca 20% van de participaties verkocht. Doe jij ook mee? www.cooperatiegoed.nl/investeren

  Klik hier voor meer info over alle activiteiten! >>
 • ANWB award voor Familiepark Nienoord

  Leek- Familiepark Nienoord heeft dit jaar de bronzen titel gewonnen voor ‘Het Leukste Uitje van Groningen 2023’ namens de ANWB-verkiezing.

  Klik hier voor meer info over alle activiteiten! >>