rsf-mg-4953-091

Klik hier
voor al onze
evenementen

   
   
   

 

Coronamaatrgelen Park Nienoord

Op dit moment bevinden we ons vanwege het COVID-19 virus in de anderhalve meter samenleving. Park Nienoord volgt het protocol ‘Veilig Samen Uit’, opgesteld in samenwerking met de grootste attractie- en dierenparken van Nederland.

- Houd 1,5 meter afstand
- Groepsvorming is niet toegestaan
- Last van verkoudheidsklachten? Blijf thuis. Heeft u huisgenoten die ziek zijn, blijf dan ook thuis
- Voldoende en heldere informatie is aanwezig door middel van instructies en bewegwijzering
- Extra hygiënemaatregelen worden getroffen
- Volg de instructies op van onze medewerker(s)
- Betaal zoveel mogelijk contactloos met pin of mobiel
- Volg de verplichte looproute
- Was je handen met zeep of desinfectans
- Het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar is verplicht in alle openbare en overdekte ruimten

Het maximaal aantal toegelaten gasten per dag zal gereduceerd worden om aan de anderhalve meter afstand tussen huishoudens te kunnen voldoen. Het kopen van een online toegangsticket/online reservering is verplicht.


FAQ - Park Nienoord

Wanneer gaat Park Nienoord open?
Vanaf zaterdag 22 mei zijn we weer geopend voor alle bezoekers. Reserveren is verplicht.

Ik heb een abonnement besteld maar nog niet opgehaald, hoe werkt dit?
Wanneer we geopend zijn (voor abonnementhouders vanaf 19 mei) liggen de bestelde abonnementen voor u klaar bij de kassa van Park Nienoord. Vanaf 19 mei kunt u gebruik maken van uw abonnement. Later het park bezoeken? Geen probleem! Uw pasjes blijven liggen tot een eerste bezoek aan het park.

Ik heb nog geen abonnement gekocht. Is dit nog mogelijk?
Koop eenvoudig en voordelig uw abonnement online. Het voorverkoop tarief is verlengd tot en met maandag 31 mei! Koop hier uw abonnement en profiteer van een zomer vol speelplezier: https://tickets.landgoednienoord.nl/abonnementen

Mijn voorkeur gaat uit naar het kopen van een abonnement aan de kassa in plaats van een online bestelling. Hoe werkt dit?
Dit is mogelijk. Echter vragen wij om hiervoor vooraf een afspraak te plannen. Dit om rijen bij de kassa te voorkomen. Het plannen van een afspraak kan telefonisch: 0594-512230.

Moet ik vooraf reserveren?
Abonnementhouders en bezoekers met een extern actieticket/kortingsbon dienen hun bezoek vooraf te reserveren. Bent u in het bezit van een actieticket/kortingsbon let dan goed op de instructies. Diverse kortingen zijn alleen online in te wisselen via onze website of de website van onze partner. Met het kopen van een e-ticket via onze website of die van een partner reserveert u ook meteen uw dagje uit.

Voor korting via de kassa dient u dus een reservering te maken. U koopt vervolgens uw ticket bij de kassa en de korting wordt daar verrekend. Dit kan via https://www.landgoednienoord.nl/park-nienoord/reserveren-park-nienoord/.

Toegangstickets (met uitzondering van actieticket/kortingsbon) zijn alleen online te koop. Dit kan via https://tickets.landgoednienoord.nl/nl/tickets. Hiermee reserveert u meteen uw dagje uit.

Ik heb een ticket via een actie, is deze geldig?
Ja, vanaf 22 mei kunt u met dit ticket park Nienoord bezoeken. U dient uw bezoek vooraf te reserveren via https://www.landgoednienoord.nl/park-nienoord/reserveren-park-nienoord/.

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar Park Nienoord kom?
Richtlijnen van het RIVM zijn ten alle tijden leidend! Vanzelfsprekend staat uw veiligheid en die van onze dieren en medewerkers voorop. Park Nienoord hanteert - vanwege veiligheidsredenen- een maximumaantal bezoekers per dag.

Ik heb een ticket gekocht, maar het wordt slecht weer. Kan ik het ticket omboeken naar een andere datum?
Het is mogelijk om tickets om te boeken naar een andere dag. Hiervoor dient u een email te sturen naar info@landgoednienoord.nl. Graag ontvangen wij de onderstaande gegevens:
-  Naam
-  Datum originele tickets
-  Nieuwe datum bezoek
-  Aantal bezoekers

Met de akkoordmail en de originele tickets kunt u het park vervolgens op de gekozen datum bezoeken.

Welke maatregelen worden er in Park Nienoord getroffen om de veiligheid van bezoekers, dieren en medewerkers te waarborgen?
-  Er geldt een maximumaantal bezoekers
-  Online ticketverkoop
-  Betaling zoveel mogelijk per pin
-  Looproutes
-  Hygiënemaatregelen worden getroffen
-  Binnen locaties zijn gesloten
-  Het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar is verplicht in alle openbare en overdekte ruimten

Is de horeca geopend?
Het smulpaleis en ijsluik zijn geopend als afhaalpunt. Zitgelegenheid is aangepast. Er is een aangepaste kaart.

Zijn de toiletten geopend?
U kunt gebruik maken van onze toiletgebouwen. Ga voordat u van huis vertrekt naar het toilet. We proberen toiletbezoek zoveel mogelijk te beperken. De nodige maatregelen worden getroffen.

Zijn de attracties geopend?
De attracties zijn geopend. Hier worden de nodige maatregelen getroffen. Let op de communicatieborden betreft de maatregelen en volg de instructies van onze medewerkers.
Het binnen gedeelte van de kinderboerderij en de miniatuurwereld zijn gesloten. Er wordt met een aangepaste trein gereden.

Geeft Nieno ook weer de Nienoshow in het theater?
Jazeker! Er kan weer gedanst worden met Nieno op de leukste hits. Kinderen kunnen plaatsnemen op de bankjes. Ouders wordt verzocht om achter de aangegeven lijn te staan. Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

 

 

 Abonnement kopen?

Koop nu je abonnement voor Park Nienoord extra voordelig in de voorverkoop!

 • 26 en 27 juni 2021

  Kikker dagen!

 • 3 en 4 juli 2021

  Dolle beestenboel

 • 10 en 11 juli 2021

  Miniatuur weekend

 • 12 juli 2021 t/m 22 augustus 2021

  ZOMERVAKANTIE: zes weken Nieno's Vakantiefeest

Meer evenementen

Nieuws

 • Dit jaar zilver voor Familiepark Nienoord voor het ‘Leukste uitje van Groningen 2021’

  Na een geweldige bronzen prijs in 2020, mag Familiepark Nienoord dit jaar de zilveren trofee in ontvangst nemen voor het ‘Leukste Uitje van Groningen 2021’ namens de ANWB-verkiezing.
  Samen met elf Groningse uitjes was Familiepark Nienoord in de race voor deze titel. ANWB-leden konden hun stem uitbrengen en beoordeelden op de volgende criteria: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor het hele gezin, klantvriendelijkheid en faciliteiten. Enkele waarderingen van de stemmers voor Familiepark Nienoord: “Er is veel te doen, het is verrassend, gratis parkeren is erg prettig en het personeel is erg vriendelijk en klantgericht”.

  Wij zijn blij dat onze bezoekers ons hebben verkozen tot leukste kinderuitje van de Provincie Groningen. Deze prijs is de kroon op ons werk, na een wel heel bijzonder seizoen. 


  Lees meer >>