Tickets

Plan de leukste uitjes bij Landgoed Nienoord!

Schoolreisje : Familiepark

Vier je schoolreisje bij het Leukste Uitje van Groningen! Veilig en overzichtelijk authentiek spelen.

Speciaal voor scholen is het Familiepark vanaf 09.30 uur geopend!

Verrassing! Iedereen krijgt een terugkomkaartje.

Inclusief bagagekar

Vooraf reserveren is verplicht

Tarieven gelden voor zowel de kinderen als begeleiders

Arrangementen

Speel arrangement

Spelen en ontdekken in het Familiepark, knuffelen met de dieren op de kinderboerderij en vergeet natuurlijk niet het ritje met de trein, paardjes en tractor!

 

€7,50

€6,00

Expeditie Robinson Kids

Actieve spellen vol educatie en plezier. Zoals schat zoeken, vlaggenroof, vragenvuur op Expeditie Nienoord (grenzend aan het Familiepark) onder begeleiding van onze animatie. Expeditie Robinson Kids duurt +/- 1,5 uur. Geschikt voor kinderen vanaf groep 5. Dit arrangement is inclusief spelen, een treinrit en attracties in het Familiepark.

  • Kinderen tot 8 jaar en kinderen zonder zwemdiploma mogen de expeditie uitsluitend betreden onder begeleiding van begeleiders/animatie.

€7,95

€6,45

Op Expeditie

Op zoek naar waterdiertjes, sporen zoeken en doe een insectenproefje. Op Expeditie duurt ongeveer +/- 1 uur. Onder begeleiding van een leerkracht/begeleider en onze animatie.Geschikt voor kinderen vanaf groep 3. Dit arrangement is inclusief spelen, een treinrit en attracties in het Familiepark.

Kinderen tot 8 jaar en kinderen zonder zwemdiploma mogen de expeditie uitsluitend betreden onder begeleiding van begeleiders/animatie.

€7,95

€6,45

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Onbeperkt ranja voor de kinderen en koffie en thee voor begeleiders.

  • Alleen te boeken voor de hele groep
  • Wegwerpbekers zijn vanaf 2024 niet meer toegestaan. Iedereen ontvangt een Nienoord beker die jullie mee naar huis mogen nemen. De beker is inclusief bij de prijs.
€1,00

Smulpakket

Lekker smullen! Patat met mayonaise en een ijsje!

€3,75

Drie minisnacks

Drie minisnacks (Bitterbal, frikandel en kipnugget)

€1,50

Het schoolreis tarief is uitsluitend geldig voor het basis- en voortgezet onderwijs, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, van maandag t/m vrijdag met uitzondering van feestdagen en vakanties. Voor BSO's bieden wij een gereduceerd tarief in de vakanties. Kijk hiervoor tussen de andere groepsuitjes.

Abonnement. Wellicht hebben kinderen uit uw klas een abonnement op het Familiepark. Deze kan tijdens een schoolreis niet gebruikt worden voor gratis entree.

EHBO. Onze EHBO post bevindt zich bij de entree kassa van het Familiepark.

Annuleren. Jullie uitje kan altijd kosteloos omgeboekt worden. Annuleren is kosteloos tot 9.00 uur op de dag van de geplande schoolreis datum. Graag zo spoedig mogelijk doorgeven.

Iets anders eten en drinken of dieetwensen? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 0594-512230 of mail naar info@landgoednienoord.nl