expeditie-2
expeditie-nienoord-header-1
expeditie-nienoord-header-9
expeditie-nienoord-header-3

Klik hier
voor al onze
evenementen

Natuur

  • Op Expeditie

    Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag, zondag en in vakanties kun je op expeditie met onze parkmedewerker. Bekijk in het park ons animatieprogramma voor de tijden.

     

DSC_0942

Expeditie Nienoord

Ga je mee op expeditie? Samen op zoek naar diertjes op het land en in het water. Bezoek het bijenhotel en vergeet niet om in alle stilte goed te luisteren. Wat hoor je allemaal?

Klimmen en klauteren over de hindernissen, volg de stapstenen, vindt de juiste weg door het doolhof en geniet natuurlijk van de prachtige natuur! Weet jij alle hindernissen op Expeditie Nienoord te overbruggen? 

Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag en zondag en in de vakantie kun je op expeditie met een parkmedewerker. Bekijk in het park ons animatieprogramma voor de tijden.

Voor wie is de Expeditie geschikt?

De route is geschikt vanaf 8 jaar, mits je een zwemdiploma hebt. De route is onderdeel van het park en enkel te bereiken vanuit het Familiepark. De Expeditie is geschikt voor jong en oud! Ook is Expeditie Nienoord geschikt voor schoolreisjes en/of kinderfeestjes! Kinderen tot 8 jaar en kinderen zonder zwemdiploma mogen de Expeditie uitsluitend betreden onder begeleiding van ouders/verzorgers.

Schoolreisjes

Ga samen met je klasgenoten op Expeditie! Weten jullie alle hindernissen te overbruggen? Bekijk hier alle mogelijkheden voor een schoolreisje in Park Nienoord!