rsf-mg-4953-091

Familiepark Nienoord is gesloten

Klik hier
voor al onze
evenementen

Abonnement

Familiepark glijbaan-1

Veel plezier met je abonnement voor Park Nienoord!


Lees hier alles over je abonnement voor seizoen 2021.

Download hier de folder

Koop je abonnement eenvoudig en voordelig online. Met een abonnement kun je zo vaak komen spelen als je wilt, de hele dag, maar ook een paar uurtjes. En... we zijn dit seizoen geopend t/m 28 november!

 

Park Nienoord abonnement €29,95 p.p.
Opa of oma abonnement €19,95 p.p.

Entreeprijzen zijn geldig voor kinderen vanaf 2 jaar. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Het abonnement is exclusief treinrit. Abonnementen zijn persoonsgebonden. De foto op het abonnement moet herkenbaar zijn en van 1 persoon. 

 

Abonnement verlengen? Je kunt online jouw bestelling doen. Je ontvangt een nieuw pasje van ons. Pasjes van vorige seizoenen zijn niet meer geldig.

 

Jouw persoonlijke abonnement wordt door ons op een pasje uitgeprint. Deze ligt binnen drie werkdagen voor je klaar. Tot 27 maart kun je jouw pasjes ophalen bij het Infocentrum. Vanaf 27 maart is Park Nienoord geopend voor abonnementhouders en liggen de pasjes voor je klaar bij de kassa van het park.

 

Op dit moment is Infocentrum Nienoord vanwege de geldende maatregelen gesloten. Het ophalen van je bestelde pasjes is helaas nog niet mogelijk. Op deze site vermelden we wanneer er nieuwe inzichten zijn wat betreft opening en ben jij van harte welkom om je pasjes op te komen halen bij het Infocentrum.

Wilt u liever een abonnement op Nienoord aan laten maken? Wanneer Infocentrum Nienoord haar deuren weer mag openen is het mogelijk een abonnement op locatie aan te laten maken.


Let op: Bij aankoop aan de kassa wordt gelijk een foto gemaakt van de abonnementhouders. Wil je bij de kassa een abonnement aanmaken voor het hele gezin? Neem dan alle gezinsleden mee. Wanneer je een abonnement voor iemand anders koopt en deze is niet aanwezig, ontvang je een voucher waarmee je online het abonnement kunt aanmaken.


Al jouw abonnementsvoordelen op een rijtje....

  • Gratis toegang tot Park Nienoord tot en met 28 november 2021
  • Inclusief speeltoestellen, de paardenbaan, tractorbaan, kinderboerderij, expeditie, nieno shows en de overdekte apenkooi
  • Gratis toegang tot alle activiteiten. In 2021 hebben we ieder weekend een themaweekend, houd onze landgoedkalender in de gaten.
  • Korting op nog meer leuke dagjes uit met de kortingsflyer die je ontvangt bij aanschaf van je abonnement. En dit jaar eenmalig gratis toegang bij Julianatoren.
  • Bon voor 50% vriendjes/vriendinnetjeskorting
  • Bon 2e kaartje gratis voor Zwemkasteel Nienoord

Extra cadeautjes!

- Gratis ticket voor Julianatoren

En tot wel 50% korting op andere leuke uitjes:

- Wildlands
- Aquazoo
- Luchtvaarmuseum Aviodrome
- Orchideeën Hoeve
- Joytime
- Doezoo
- Tierpark Nordhorn
- Oud Valkeveen
- Kameleon Terherne
- Ellert en Brammert
- Pieterburen Zeehondencentrum
- Slagharen
- Midgetgolf Nienoord

Meer informatie?
Klik hier voor de openingstijden en dagen van seizoen 2021 van Park Nienoord.
Bekijk hier de voorwaarden voor je Familiepark Nienoord abonnement.