rsf-mg-4953-091

Klik hier
voor al onze
evenementen

Tip!

  • Aanmelden voor de nieuwsbrief

    Wil je ook geen activiteit meer missen en op de hoogte blijven van onze speciale aanbiedingen en het laatste nieuws?

    SCHRIJF JE IN! >>
schminken

Landgoedkalender

Met dit seizoen ieder weekend en tijdens vakanties extra activiteiten!
Neem hieronder alvast een kijkje in onze kalender.

 

31 maart

Discozwemmen

Lees meer
1 april

Opening Familiepark abonnementhouders

Noteer 1 april alvast in je agenda, dan zijn we speciaal voor jou geopend!

Lees meer
7 april

Opening, 70 jaar Familiepark Nienoord!

HOERA! We gaan weer open! En dit jaar bestaat Familiepark Nienoord 70 jaar! Dit gaan we natuurlijk extra feestelijk vieren samen met jou! 70 jaar, op 7 april, voor €7,-! Kom ook naar onze seizoensopening op Goede Vrijdag en doe de hele dag door mee met onze feestelijke winacties! Want wie jarig is trakteert. Jij maakt kans op te gekke prijzen!!!

H

Lees meer
9 en 10 april

Pasen: 9 en 10 april

Nieno wenst jullie Fijne Paasdagen! We vieren dit jaar de Paasdagen feestelijk op Familiepark Nienoord. Kom je ook paaseieren zoeken? Op Eerste en Tweede Paasdagen (9 en 10 april) organiseren we de leukste Paasactiviteiten!

Lees meer
13, 14 en 18 april

Filmhuis Nienoord: ''Hit the road''

Deze Iraanse roadmovie wist op diverse festivals zowel jury als publiek voor zich in te nemen. Een trefzeker debuut waarin humor en poëzie, ernst en ontroering op vanzelfsprekende wijze samensmelten.

“Huil niet zo! Het is je simkaart maar, niet je piemeltje”, bromt vader als zijn jongste zoon het op een krijsen zet. Diens moeder had namelijk streng verboden een gsm mee te nemen op dit ongewone gezinsuitstapje waar niemand lucht van mag krijgen. Nu maakt ze met een schaar het mobieltje van het opstandige joch resoluut onklaar. In dezelfde scène heeft de hiermee debuterende Iraanse regisseur Panah Panahi dan al laten zien dat hij niet meer nodig heeft dan getekende piano­toetsen op een been in het gips om schoonheid en kracht van verbeelding toe te voegen aan de beklemmende realiteit.

 

Lees meer
21 & 22 april

Filmhuis Westerkwartier: ''Princess cut - Hearts on fire''

Robert en Lauren zijn na jaren proberen eindelijk zwanger. Ze delen het nieuws met Roberts zus Grace, die samen met haar man Clint een kleine kliniek runt. Ondanks de geruststellingen en het moederlijke voorbeeld van Grace, vreest Lauren dat ze haar boetiek en toekomstige gezin niet tegelijkertijd kan onderhouden.

Lees meer
11,12 & 16 mei

Filmhuis Nienoord: ''Grosse Freiheit''

Met dit intieme gevangenisdrama stelt Sebastian Meise het immense onrecht aan de kaak dat Duitse homoseksuelen na de Tweede Wereldoorlog ten deel viel.

Geroutineerd kleedt Hans Hoffmann zich uit, als hij in 1968 de gevangenis in wordt geleid. Geroutineerd bukt hij, trekt hij zijn billen uit elkaar, en ruilt hij zijn eigen kleren in voor het gevangeniskloffie.

Lees meer
18 mei

Plantjesmarkt

Op Hemelvaartstdag, donderdag 18 mei, vindt de Plantjesmarkt weer traditiegetrouw plaats op het plein voor het Infocentrum van Landgoed Nienoord in Leek. Op de plantjesmarkt is er een heleboel te zien en te koop: eenjarige en vaste planten, maar ook heerlijke kruiden, honing, zelfgemaakte jams, sappen en leuke accessoires.

 

Lees meer

Facebook