speelpark-nienoord-2023-6

Klik hier
voor al onze
evenementen

Tip!

  • Aanmelden voor de nieuwsbrief

    Wil je ook geen activiteit meer missen en op de hoogte blijven van onze speciale aanbiedingen en het laatste nieuws?

    SCHRIJF JE IN! >>
afbeelding websie 1

Landgoedkalender

Met dit seizoen ieder weekend en tijdens vakanties extra activiteiten!
Neem hieronder alvast een kijkje in onze kalender.

 

23 en 24 september 2023

Battlefield activiteiten

Speel leuke spellen met ons animatieteam op Battlefield!
Inclusief bij je bezoek aan Familiepark Nienoord.

Klik hier voor meer info over alle activiteiten!
14, 15, 18 en 20 t/m 29 oktober

Halloween in Familiepark Nienoord: 'Spooky Movies'

14, 15, 18 en 20 t/m 29 oktober

De eerste blaadjes vallen van de bomen, het is tijd voor het leukste griezelfeest van het jaar: Halloween! In de herfstvakantie is het in ons park een klein beetje griezelig. Vrolijke spoken, vriendelijke heksen, sfeervolle aankleding en een griezelig programma!

Halloween in het park
Alle griezelactiviteiten vinden plaats in onze zogeheten ‘Spooky Zone’. Daar beleef je een griezelig feestje! Bezoek het griezeldorp van Luca, Coco, Ursula en Cruella en andere griezels en doe mee met onze Halloween activiteiten! Wil je wel een kijkje nemen in de ‘Spooky Zone’, maar vind je het nog een beetje spannend? Bij de kassa kun je om een toverstaf vragen. Met deze toverstaf kun jij de griezels op afstand houden. Kom verkleed en griezel met ons mee!

Liever niet griezelen? In het park kunnen de kinderen vrij spellen. Het Halloweenfeest vindt alleen plaats in onze ingerichte ‘Spooky Zone’.

Klik hier voor meer info over alle activiteiten!
12, 13 & 17 oktober

Filmhuis Nienoord: The blue caftan

Het leven van een getrouwde kaftanmaker raakt uit balans als hij verliefd wordt op zijn leerling. Met dit intieme portret van een driehoeksrelatie bouwt de Marokkaanse filmmaker Maryam Touzani een heiligdom voor een delicate ziel.

Welk gouddraad wil kaftanmaker Halim gebruiken? Een dubbele of eentje die uit drie draden is samengesteld? De vraag komt van zijn leerling-medewerker Youssef. Die is nieuw in het kleine, ambachtelijke atelierwinkeltje dat de middelbare Halim runt met zijn vrouw Mina in het oude centrum van de Marokkaanse kuststad Salé. Halims keuze – voor de driedubbele gouden draad – blijkt een betekenisvolle. Want hoewel de verholen homoseksuele Halim en Mina gelukkig zijn met z’n twee, luidt de komst van Youssef een driehoeksverhouding in die zal draaien om liefde en verlies.

Klik hier voor meer info over alle activiteiten!
21 oktober

Filmhuis Westerkwartier: God's not dead 4

Dominee Dave wordt opgeroepen om een groep christelijke thuisonderwijsgezinnen te verdedigen. Verrast door de inmenging van de regering,

Klik hier voor meer info over alle activiteiten!

Facebook