slider-1
helikopters
miniatuur-1
overzicht-park
familieschommel
klimtouw
foto-vulkaan-glijbaan-gallery

Klik hier
voor al onze
evenementen

Jarig?

  • Wij maken van jouw verjaardag een feestje!

    Wij maken van jouw verjaardag een feestje! Kom met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in het Familiepark en daarna lekker eten in restaurant de Albertushoeve. Je kunt ook kiezen voor Nieno's Ridderspeurtocht of voor Nieno’s Bakkersfeestje!

    Lees meer >>
Openingstijden FP

Openingstijden Familiepark 2018

Geniet twee dagen van Kerst op Nienoord met een gevarieerd programma voor jong en oud.

Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen met regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom. Geniet van diverse lekkernijen en ontmoet de vrolijkste kerstfiguren. Maak een ritje met de arrenslede of met de stoomtrein door de verlichte bossen van Nienoord, neem een kijkje bij de levende kerststal, koekjes versieren of bezoek de schiettent. De kerstman heet u van harte welkom.

Toegang en parkeren zijn gratis.

Kijk voor meer informatie op www.kerstopnienoord.nl

 

Helaas, Familiepark Nienoord is vanaf 28 oktober gesloten. In april gaan we weer open, we zien u graag volgend seizoen weer!

Het park heeft voorzieningen voor mindervaliden. Zo zijn er aangepaste toiletten en rolstoelen aanwezig. De paden in het park zijn grotendeels verhard en makkelijk begaanbaar. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in het Familiepark in verband met onze eigen zeldzame huisdieren.
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi