rsf-mg-4953-091

Klik hier
voor al onze
evenementen

default - pagina afbeelding

Meer nieuws

09 februari 2021

Dit jaar zilver voor Familiepark Nienoord voor het ‘Leukste uitje van Groningen 2021’

Dit jaar zilver voor Familiepark Nienoord voor het ‘Leukste uitje van Groningen 2021’

LEEK- Na een geweldige bronzen prijs in 2020, mag Familiepark Nienoord dit jaar de zilveren trofee in ontvangst nemen voor het ‘Leukste Uitje van Groningen 2021’ namens de ANWB-verkiezing.

Digitale uitreiking
Op donderdag 4 februari werden de provinciale en landelijke winnaars van het ‘Leukste uitje 2021’ bekendgemaakt tijdens de digitale uitreiking, georganiseerd door ANWB Eropuit. Een tweede prijs voor Familiepark Nienoord en eerste plaats voor Thermen Bad Nieuweschans.

Elf genomineerden
Samen met elf Groningse uitjes was Familiepark Nienoord in de race voor deze titel. ANWB-leden konden hun stem uitbrengen en beoordeelden op de volgende criteria: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor het hele gezin, klantvriendelijkheid en faciliteiten. Enkele waarderingen van de stemmers voor Familiepark Nienoord: “Er is veel te doen, het is verrassend, gratis parkeren is erg prettig en het personeel is erg vriendelijk en klantgericht”.

Zilver
Harold de Vries, directeur van Stichting Landgoed Nienoord vertelt vol trots: “De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden en is er hard gewerkt aan het creëren van extra beleving voor de bezoeker’. Thema’s, uitbreiding van de kinderboerderij, onze eigen mascotte Nieno in het theater, een dagprogramma vol activiteiten en de nostalgische rit met de stoomtrein, met in seizoen 2021 een uitbreiding van het spoortraject. Het is geweldig dat onze bezoekers deze ontwikkelingen waarderen en ons hebben verkozen tot leukste kinderuitje. Deze prijs is de kroon op ons werk, na een wel heel bijzonder seizoen.