rsf-mg-4953-091

Klik hier
voor al onze
evenementen

default - pagina afbeelding

Meer nieuws

21 februari 2022

Dit jaar brons voor Familiepark Nienoord voor het ‘Leukste uitje van Groningen 2022’

Dit jaar brons voor Familiepark Nienoord voor het ‘Leukste uitje van Groningen 2022’

LEEK- Na een geweldige zilveren prijs in 2021, mag Familiepark Nienoord dit jaar de bronzen trofee in ontvangst nemen voor het ‘Leukste Uitje van Groningen 2022’ namens de ANWB-verkiezing.

Digitale uitreiking
Op donderdag 17 februari werden de provinciale en landelijke winnaars van het ‘Leukste uitje 2022’ bekendgemaakt tijdens de digitale uitreiking, georganiseerd door ANWB Eropuit. Een derde prijs voor Familiepark Nienoord en eerste plaats voor DoeZoo Leens en tweede plaats voor Zeehondencentrum Pieterburen.

Elf genomineerden
Samen met elf Groningse uitjes was Familiepark Nienoord in de race voor deze titel. ANWB-leden konden hun stem uitbrengen en beoordeelden op de volgende criteria: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor het hele gezin, klantvriendelijkheid en faciliteiten. Enkele waarderingen van de stemmers voor Familiepark Nienoord: “Er is veel te doen, het is verrassend, gratis parkeren is erg prettig en het personeel is erg vriendelijk en klantgericht”. Op het gemiddelde cijfer van 8,7 zijn wij erg trots!

“De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden en is er hard gewerkt aan het creëren van extra beleving voor de bezoeker’. Thema’s, uitbreiding van de kinderboerderij, onze eigen mascotte Nieno in het theater, een dagprogramma vol activiteiten en de nostalgische rit met de stoomtrein, met in seizoen 2022 een uitbreiding van het spoortraject. Het is geweldig dat onze bezoekers deze ontwikkelingen waarderen en ons hebben verkozen tot één van de leukste kinderuitjes. Deze prijs is de kroon op ons werk, na een weer heel bijzonder seizoen.