speelpark-nienoord-2023-6

Klik hier
voor al onze
evenementen

Spelen op meer dan 80 attracties en speeltoestellen, in een overzichtelijk en ruim park! Het leukste familie-uitje van Groningen met 30.000m² speelplezier midden in de bossen op het prachtige Landgoed Nienoord.

 

 

 

 • 15 maart 2024

  Discozwemmen

 • 24 maart 2024

  IVN Lentewandeling

Meer evenementen

Nieuws

 • Zwemkasteel Nienoord sluit tijdelijk de deuren voor duurzame verbouwing

  Westerkwartier, 05-01-2024

  Het Zwemkasteel Nienoord, een populaire bestemming voor zwemplezier, sport en ontspanning, zal tijdelijk sluiten voor een periode van ongeveer 12 weken, onder voorbehoud starten de werkzaamheden 25 maart 2024. Tijdens deze sluiting zal het zwembad een ingrijpende transformatie ondergaan met als doel over te stappen op een gasvrije en volledig elektrische verwarming, voornamelijk gevoed door zonne-energie.

  Lees hier meer >>
 • Nienoord Spoorwegen neemt na jaren onderzoek, ontwerpen en bouwen 2 Nederlandse stoomlocomotieven replica’s in gebruik

  Na jaren van historisch onderzoek, ontwerpen en bouwen heeft Nienoord Spoorwegen 2 nauwkeurige replica’s van vroegere Nederlandse stoomlocomotieven in gebruik genomen.

  Lees hier meer >>
 • Verduurzamen we Nienoord samen met jou?

  Coöperatie GOED is een burgerbeweging die zonnestroominstallaties plaatst en alle opbrengsten weggeeft aan organisaties en huishoudens die hun energierekeningen niet meer kunnen betalen. Om de projecten te betalen bieden zij GOED-participaties aan: een obligatielening aan de coöperatie die je in 15 jaar weer terugbetaald krijgt, inclusief 4% rente op jaarbasis. Zo laat je jouw spaargeld GOED doen, krijg je een eerlijke rendement en bespaar je per GOED-participatie á €50 over de gehele levensduur ca 1000kg CO2 uitstoot! Voor het project op landgoed Nienoord kan je nu participaties aanschaffen. Er zijn inmiddels ca 20% van de participaties verkocht. Doe jij ook mee? www.cooperatiegoed.nl/investeren

  Lees hier meer >>