rsf-mg-4953-091

Klik hier
voor al onze
evenementen

Hallo! Ik ben Nieno, het draakje van Nienoord!

 

Hallo allemaal, ik ben Nieno! Ik woon al heel lang op Nienoord en heb ook mijn eigen slaapkamer in het Familiepark! Ik ben vaak in het Familiepark te vinden. Dan kunnen jullie mij knuffelen en gaan we samen op de foto!

Naast mijn slaapkamer staat een hele mooie rode brievenbus! Je kunt mij een kaartje sturen, een foto of een mooie tekening!

Ik vind het superleuk om op Nienoord te wonen! Kom je snel een keer met mij spelen? En vergeet natuurlijk niet mijn slaapkamer te bewonderen!

 

 Ook kunnen jullie met mij komen dansen

 

 • 26, 27, 28 en 29 mei

  Hemelvaart Feestweekend

 • 17 juni 2022

  Discozwemmen: 17 juni

 • 17 en 18 juni 2022

  Filmhuis Westerkwartier: Break every chain

Meer evenementen

Nieuws

 • Dit jaar brons voor Familiepark Nienoord voor het ‘Leukste uitje van Groningen 2022’

  Na een geweldige zilveren prijs in 2021, mag Familiepark Nienoord dit jaar de bronzen trofee in ontvangst nemen voor het ‘Leukste Uitje van Groningen 2022’ namens de ANWB-verkiezing.
  Samen met elf Groningse uitjes was Familiepark Nienoord in de race voor deze titel.

  Wij zijn blij dat onze bezoekers ons hebben verkozen tot één van de leukste kinderuitjes van de Provincie Groningen met een gemiddeld cijfer van 8,7. Deze prijs is de kroon op ons werk, na een wel heel bijzonder seizoen. 


  Lees meer >>
 • Spoorbrug Familiepark Nienoord geplaatst

  De afgelopen jaren is er door de vrijwilligers hard gewerkt aan een spoorlijn tussen de grote parkeerplaats van het landgoed en het oude Station Nienoord. Vandaag, dinsdag 5 oktober, werd de belangrijkste stap gezet voor een spoorverbinding met het Familiepark zelf. Over de grote vijver van het Familiepark is een spoorbrug geplaatst. Hierdoor is het mogelijk dat in de toekomst de bezoekers van de parkeerplaats van het landgoed naar de achterzijde van het Familiepark kunnen rijden met de trein

   

  Lees meer >>