helikopters
c454x1440
miniatuur-1
overzicht-park
familieschommel
klimtouw
foto-vulkaan-glijbaan-gallery

Klik hier
voor al onze
evenementen

default - pagina afbeelding

Meer evenementen

21 juli 2018

Suske en Wiske en de Modderspelen

 

We beginnen de zomervakantie met 7 dagen blubber, en dit jaar hebben we bijzondere gasten. Suske en Wiske komen speciaal voor de Modderspelen naar Nienoord! Van 21 juli tot en met 27 juli mag je eindelijk weer helemaal vies worden!

Doe mee met de allerleukste modderspelletjes: racen door de blubber en mee op het vliegend tapijt, dobberen in het modderbad, laat zien hoe sterk je bent met kuipschuiven en doe mee met de moddermonsterverkiezing. Ga mee op moddertocht en op zoek in het drakenmoeras naar de schat samen met de helden Suske en Wiske. Ook kun je zelf de lekkerste pannenkoeken en marshmallows maken boven het vuur.De brandweer is er ook dit jaar weer bij om de zeephelling vanaf de bult goed nat te houden. Na het rollen door de blubber kun je je schoon laten spoelen en lekker opwarmen bij de vuurplaats.

Het Familiepark is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. De Modderspelen vinden plaats op de Expeditie van 10.00 uur tot 17.00 uur. Expeditie Nienoord is onderdeel van het Familiepark.
Doe kleren aan die lekker vies mogen worden. Je mag natuurlijk ook je zwemkleding aan doen om te glibberen! En pas natuurlijk op voor een kikker in je broek en een worm in je nek….

Blubberfeestje vieren!

 Vier je feestje tijdens de Modderspelen en kom lekker blubberen!

Blubberarrangement 1: Entree en smulpakket
(patat, ranja en ijs)
Inclusief entree Modderspelen

 € 11,00

Blubberarrangement 2: Entree en verrassingsbox
(patat, frisdrank, snack, een verrassing en een ijsje)
Inclusief entree Modderspelen

 € 13,25

Blubber kinderfeestje?

Vier je feestje tijdens de Modderspelen! Reserveer je feestje via info@landgoednienoord.nl of telefonisch 0594-512230.