rsf-mg-4953-091

Klik hier
voor al onze
evenementen

default - pagina afbeelding

Meer evenementen

27 november 2022

Pietentocht in Park Nienoord

Hoofdpiet ontdekt tot zijn grote schrik dat alle cadeautjes kwijt zijn! Hoe gaat Hoofdpiet dit aan Sinterklaas vertellen? En hoe krijgen alle kinderen hun pakjes op tijd? Dit is één grote chaos. Help jij mee?

Trek dan je laarzen aan, zet je pietenmuts op, doe thuis alvast een goede warming-up en misschien ga jij wel als een gediplomeerde Piet naar huis. Pakjespiet heeft nog een leuke verrassing voor je als je alle cadeautjes hebt gevonden.

Het Familiepark is geopend van 11-16 uur. Behalve de pietentocht is er ook een pietendisco. Hulppiet zorgt ervoor dat je een ritje op Ozosnel of 1 van zijn vrienden (de paardenbaan) kunt maken en ieder heel uur vanaf 12 uur is hij de machinist op de trein. De paardenbaan en trein zijn afwisselend geopend. De tractorbaan is gesloten.

De Pietentocht is op 19, 20, 26 & 27 november. Schrijf je bij de kassa van het Familiepark in voor een starttijdvan de speurtocht bij Regelpiet. Voroaf reserveren is niet mogelijk. Moet je nog even wachten, dan kun je alvast spelen in het park, je pietenoefeningen doen of lekker meedansen.


De Pietentocht is ingegrepen bij je bezoek aan Park Nienoord. Park Nienoord is in de weekenden van november geopend van 11.00 tot 16.00 uur. De entree is €5,95 p.p. vanaf 2 jaar.

Vooraf je tickets bestellen kan via https://tickets.landgoednienoord.nl/nl/tickets. Voor online tickets kies je een aankomsttijd, dit is niet je starttijd voor de pietentocht.

Je kunt je ticket ook aan de kassa kopen.