rsf-mg-4953-091

Klik hier
voor al onze
evenementen

default - pagina afbeelding

Meer evenementen

29 januari 2023

Nieuwsbrief November

Wat een superleuke reacties hebben we gekregen op de oktoberfilm. Eerlijk is eerlijk, de film “Nomad” was dan ook een echt pareltje, dus de credits waren voor de prachtige film. Waar wij, als bestuur, vooral erg blij mee waren was het hoge bezoekersaantal die wij konden noteren. Leuk om elkaar na een lastige coronaperiode weer te ontmoeten. 

 

Wij hopen dat u ook allemaal de novemberfilm komt bezoeken: “The worst person in the world”. Het wordt door sommigen de ultieme millennial film genoemd. De film won nét geen Oscar, maar is met twee nominaties zeker het kijken waard. “The worst person in the world” begint als luchtige, komische film, maar mondt al snel uit in een zoektocht naar het bestaansrecht van de hoofdrolspeelster Julie. De film is een stil protest tegen de maakbaarheid. Het laat zien dat je niet over alles controle kunt uitoefenen, hoe weloverwogen je keuzes ook zijn. Het leven is nou eenmaal rommelig. Zelfs als je een bepaalde afslag neemt, kan je op een andere plek uitkomen dan verwacht. Het leukste aan het leven is ook meteen het moeilijkste: dat je zo weinig kunt voorspellen. Absoluut een aanrader deze novemberfilm. Komt u ook op donderdag 10 of vrijdag 11 november?aanvang 20 uur of anders dinsdagmiddag 15 november om 14 uur. Neem uw buren, vrienden, broers of zussen vooral mee, ze zijn van harte welkom. Reserveren voor deze film kan via de website: www.filmhuisnienoord.nl.

 

En… breaking news… de filmzondag gaat door!! Twee films op een druilerige zondag, met een lekkere lunch en een hapje en een drankje na de films, goed idee toch? Hoe en wat dat hoort u snel. Noteer alvast 29 januari in uw agenda!

 

Tot snel,

Het bestuur van filmhuis Nienoord