rsf-mg-4953-091
aof20191019nienoord-7591
foto-vulkaan-glijbaan-gallery
buitenbad-gallery
miniatuur-1

Klik hier
voor al onze
evenementen

default - pagina afbeelding

Meer evenementen

22 juni 2019

Nienorun voor KiKa


Over een aantal weken is het weer zover; de tweede editie van de Nienorun voor KiKa! Op zaterdag 22 juni kleurt ons Familiepark weer KiKa-oranje en rennen de kinderen 1 of 2 kilometer samen met Nieno voor kinderen met kanker.Samen met alle andere kinderen rennen jullie door het Familiepark langs en door de attracties. 

We beginnen 's ochtends om 11.00 uur mnet een ochtendgymnastiek... want bewegen is gezond!
Vanaf 11.30 starten we met de Nienorun. Ga jij ook oranje gekleed voor KiKa?

Kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen mee doen om zich in te zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij. Het minimale sponsorbedrag voor deelname bedraagt €5 per kind. Er hoeft geen inschrijfgeld te worden betaald en het gehele ingezamelde sponsorbedrag wordt geschonken aan KiKa!

Vooraf aanmelden is verplicht en kun je doen via de link op de site en via onze website www.landgoednienoord.nl/aanmelden-nienorun/  Na je aanmelding ontvang je van de organisatie een bevestiging van deelname en jouw sponsorformulier.

Natuurlijk zijn er ook supporters en reguliere bezoekers aanwezig deze speciale dag, daarom hebben wij een aangepast entreetarief van €3,50 per persoon in plaats van €8,95 exclusief treinrit.
Als waardering hebben wij voor de enthousiaste deelnemers en supporters nog extra activiteiten, zoals een clownsact en de show van Nieno! Daarnaast mogen de kinderen na de sponsorloop klimmen en klauteren in het Familiepark. Natuurlijk worden de kinderen beloond voor hun fantastische inzet met een leuke goodiebag en voor degen met het meeste sponsorgeld staat een leuk prijsje te wachten.