rsf-mg-4953-091
aof20191019nienoord-7591
foto-vulkaan-glijbaan-gallery
buitenbad-gallery
miniatuur-1

Klik hier
voor al onze
evenementen

default - pagina afbeelding

Meer evenementen

14 december 2019

Kerst op Nienoord

Vorig jaar hebben we weer genoten van een hele mooie en drukke Kerst op Nienoord in het Familiepark. Met het afgelopen jaar voor het eerst de kerstmarkt op 2 dagen. Gezien het grote aantal bezoekers en ook zeker de sfeer van Kerst op Nienoord in het donker is er besloten dit jaar Kerst op Nienoord weer op 2 dagen te organiseren.
- Zaterdag 14 december 15.00 uur tot 20.00 uur
- Zondag 15 december van 11.00 uur tot 17.00 uur

Kerst op Nienoord is een sfeervolle markt met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op het in kerstsfeer gehulde park kunnen de bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen. Hier is ook ruimte voor een paar binnenkramen. Het aanbod op de markt zal bestaan uit regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom.

Programma zaterdag 14 december, van 15.00 uur tot 20.00 uur

Geniet op zaterdag in het donker van Kerst op Nienoord. Bezoek de sfeervolle markt en luister naar de prachtige liederen van diverse koren onder het genot van glühwein en warme chocolademelk met slagroom. Ontmoet de vrolijke kerstfiguren, en maak mooie foto’s tijdens de Meet&Greet met de kerstman en Olaf.

Programma zondag 15 december, van 11.00 uur tot 17.00 uur

Ook op zondag kunt u de sfeervolle wintermarkt bezoeken met een gevarieerd programma voor jong en oud. Kom kijken naar Olaf en zijn kerstvrienden in het theater, maak een foto in de arrenslede bij de Borg of leer mennen en maak en ritje op een pony. De winkels in Leek zijn deze zondag geopend. Voor bezoekers van Kerst op Nienoord is er dan gratis vervoer met paarden en aanspanningen naar het centrum en/of de parkeerplaats.

Toegang en parkeren gratis.

Wilt u als standhouder aanwezig zijn? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@landgoednienoord.nl

KERST OP NIENOORD
Zaterdag 14 december en zondag 15 december
Landgoed Nienoord
Nienoord 20, Leek
www.kerstopnienoord.nl