rsf-mg-4953-091
familieschommel
d79df828964cdb9acac9c6da3d530691
foto-vulkaan-glijbaan-gallery
buitenbad-gallery
141201-borg-in-de-sneeuw-gallery
miniatuur-1

Klik hier
voor al onze
evenementen

Kerstmarkt

  • Kerst op Nienoord

    14 en 15 december Kerst op Nienoord.

    Zaterdag 14 december vieren we kerst in het donker van 15:00 tot 20:00 uur.

    Op zondag 15 december is de kerstmarkt van 11:00 tot 17:00 uur.

Kerst op Nienoord

 

Geniet twee dagen van Kerst op Nienoord met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen met regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom. Geniet van diverse lekkernijen en ontmoet de vrolijke kerstfiguren. Maak een nostalgisch ritje met de stoomtrein door de verlichte bossen van Nienoord, neem een kijkje bij de levende kerststal, kom knutselen en koekjes versieren op het knutselplein en beleef plezier op de mini kermis.


Programma zaterdag 14 december, van 15.00 uur tot 20.00 uur

Geniet op zaterdag in het donker van Kerst op Nienoord. Bezoek de sfeervolle markt en luister naar de prachtige liederen van diverse koren onder het genot van glühwein en warme chocolademelk met slagroom. Ontmoet de vrolijke kerstfiguren, en maak mooie foto’s tijdens de Meet&Greet met de kerstman en Olaf.

Programma zondag 15 december, van 11.00 uur tot 17.00 uur

Ook op zondag kunt u de sfeervolle wintermarkt bezoeken met een gevarieerd programma voor jong en oud. Kom kijken naar Olaf en zijn kerstvrienden in het theater, maak een foto in de arrenslede bij de Borg of leer mennen en maak en ritje op een pony. De winkels in Leek zijn deze zondag geopend. Voor bezoekers van Kerst op Nienoord is er dan gratis vervoer met paarden en aanspanningen naar het centrum en/of de parkeerplaats.

Kijk op onze homepage voor het complete programma!

Toegang en parkeren gratis.

KERST OP NIENOORD
Zaterdag 14 december en zondag 15 december
Landgoed Nienoord
Nienoord 20, Leek
www.kerstopnienoord.nl

 

Voor Kerst op Nienoord is Landgoed Nienoord op zoek naar standhouders

Heeft u regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom? En lijkt het u leuk om als standhouder naar Kerst op Nienoord te komen, volg dan de instructies die onder het kopje aanmelden worden vermeld. Inmiddels zijn alle binnenkramen vergeven. Wel is er nog ruimte voor buitenkramen.  

Aanmelden
Wanneer u wilt deelnemen aan Kerst op Nienoord kunt u een e-mail sturen naar: info@landgoednienoord.nl.

Wanneer u nog vragen heeft dan helpen wij u natuurlijk graag verder. U kunt contact opnemen met de Back Office van Landgoed Nienoord, telefoonnummer 0594-512230. Mailen mag natuurlijk ook naar info@landgoednienoord.nl.

Standhouders Kerst op Nienoord 2019

Bekijk hier de standhouders!

Kerst op Nienoord 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Poiesz supermarkten Tolbert
Hema Leek
AKSI automatisering
Noorda accountants
Jumbo Leek Industriepark
Skischool Drachten
Bidfood