infocentrum-header-1
infocentrum-header-2
infocentrum-header-5
whatsapp-image-2017-08-23-at-15-10-08-4-

Klik hier
voor al onze
evenementen

 
Voor al uw toeristische informatie!

Op zoek naar toeristische informatie over Landgoed Nienoord en omgeving? Breng dan een bezoekje aan Infocentrum Nienoord. Daarnaast zijn er diverse cadeaubonnen te koop, streekproducten en ook bent u hier aan het juiste adres voor een kopje koffie met wat lekkers!

 

 

 

 • 26, 27, 28 en 29 mei

  Hemelvaart Feestweekend

 • 17 juni 2022

  Discozwemmen: 17 juni

 • 17 en 18 juni 2022

  Filmhuis Westerkwartier: Break every chain

Meer evenementen

Nieuws

 • Dit jaar brons voor Familiepark Nienoord voor het ‘Leukste uitje van Groningen 2022’

  Na een geweldige zilveren prijs in 2021, mag Familiepark Nienoord dit jaar de bronzen trofee in ontvangst nemen voor het ‘Leukste Uitje van Groningen 2022’ namens de ANWB-verkiezing.
  Samen met elf Groningse uitjes was Familiepark Nienoord in de race voor deze titel.

  Wij zijn blij dat onze bezoekers ons hebben verkozen tot één van de leukste kinderuitjes van de Provincie Groningen met een gemiddeld cijfer van 8,7. Deze prijs is de kroon op ons werk, na een wel heel bijzonder seizoen. 


  Lees meer >>
 • Spoorbrug Familiepark Nienoord geplaatst

  De afgelopen jaren is er door de vrijwilligers hard gewerkt aan een spoorlijn tussen de grote parkeerplaats van het landgoed en het oude Station Nienoord. Vandaag, dinsdag 5 oktober, werd de belangrijkste stap gezet voor een spoorverbinding met het Familiepark zelf. Over de grote vijver van het Familiepark is een spoorbrug geplaatst. Hierdoor is het mogelijk dat in de toekomst de bezoekers van de parkeerplaats van het landgoed naar de achterzijde van het Familiepark kunnen rijden met de trein

   

  Lees meer >>