stoomfestival-banner2
stoomfestival-banner1
helikopters
miniatuur-1
overzicht-park
familieschommel

Klik hier
voor al onze
evenementen

Run!

  • Deelnemers aan de Nienorun hebben vrij toegang. De entreeprijs voor reguliere bezoekers is op 22 juni €3,50 exclusief treinrit.

Nienorun afbeelding website (002)-1

Nienorun voor KiKa 2019

Nog even en dan is het zover: de tweede editie van de Nienorun voor KiKa in Familiepark Nienoord! Op zaterdag 22 juni kleurt het familiepark KiKa-oranje en rennen de kinderen samen met Nieno voor kinderen met kanker. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons via info@landgoednienoord.nl of bel op 0594-512230.

De Run

Ren jij ook mee tijdens de Nienorun voor KiKa in Familiepark Nienoord op zaterdag 22 juni? Kies uit een run van 1 km of 2 km en ren samen met alle kinderen en Nieno door Familiepark Nienoord langs en door de attracties. We starten de ochtend met ochtendgymnastiek, want….. bewegen is gezond! Ga jij ook in het oranje gekleed voor KiKa?

Deelnemen

De Nienorun is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Alle kinderen zijn welkom om mee te rennen en zich in te zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij. Vooraf aanmelden is verplicht.

Deelnemers krijgen vrij entree en mogen na al het rennen nog lekker klimmen en klauteren in Familiepark Nienoord. Het Familiepark is geopend tot 17.00 uur.

De entreeprijs voor supporters en reguliere bezoekers is €3,50 exclusief treinrit.

Alle kinderen die deelnemen krijgen een leuke goodiebag en voor degenen met het meeste sponsorgeld zijn er leuke prijzen.

Abonnementhouders kunnen het Familiepark vrij bezoeken.

Na je aanmelding ontvang je van de organisatie een bevestiging van deelname en jouw sponsorformulier.

Je ontvangt jouw startnummer bij de aanmeldingsbalie in het Familiepark.

Sponsoring

Het minimale sponsorbedrag voor deelname bedraagt €5,- Er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden. Het opgehaalde sponsorbedrag en dit formulier kunnen ingeleverd worden bij de deelnamestand tijdens de Nienorun in het Familiepark. Jouw gesponsorde bedrag wordt geheel geschonken aan KiKa.

Sponsor en neem deel aan de Nienorun en maak kans op fantastische prijzen!

Wilt u ook graag deze KiKarun sponsoren? Neem dan contact op via info@landgoednienoord.nl of 0594-512230.