Disco-
zwemmen 
4 april!

In het subtropisch Zwemkasteel Nienoord is er voor iedere zwemliefhebber iets te doen. Voor het maken van meters kun je terecht in het 25-meterbad en in het recreatiebad is het heerlijk ontspannen. Verder worden er zwemlessen gegeven en kun je sportief en gezellig meedoen met de aquasporten, seniorenzwemmen en Ouder en kind zwemmen. Voor de jeugd worden er spetterende discofeesten en activiteiten georganiseerd.

Ouder en kind zwemmen is er nu ook op de zaterdagochtend met vrije inloop van 10.30 - 12.00 uur. Tijdens deze vrije inloopochtend worden er ook groepslessen gegeven voor de verschillende leeftijdscategorieen.
Klik hier voor meer informatie

donderdag 1 mei Opening Buitenbad

Op donderdag 1 mei gaat het verwarmde buitenbad van Zwemkasteel Nienoord weer feestelijk open! Er komt een mega Wipe Out parcours in het buitenbad te liggen waar iedereen over heen kan om tegen elkaar te racen, springen en spetteren. Om 11 uur opent DJ Mathijs het buitenbad officieel en Nieno is natuurlijk ook aanwezig om de opening te vieren. De voorverkoop voor de zomerabonnementen zijn alweer van start gegaan, haal snel met € 5,- korting een abonnement voor € 75,-. Dit kan tot 1 mei.

Het eerste schoolreisje van het seizoen is aangekomen op het Familiepark. Welkom allemaal en veel plezier gewenst! http://t.co/Qbvme0uTL71 days ago

Kom vandaag onze stand op Ei Ei Westerkwartier bezoeken. Hier kun je meedoen aan onze kleurwedstrijd.2 days ago

Geen zwemlessen in de meivakantie

In de meivakantie, van zaterdag 26 april tot en met vrijdag 6 mei, worden er geen zwemlessen gegeven in het Zwemkasteel.

Herinrichting parkeerterrein

Tussen 17 april en 24 mei wordt het parkeerterrein van Landgoed Nienoord opnieuw ingericht. Er komen meer parkeerplaatsen bij en het terrein wordt multifunctioneler en gezelliger gemaakt.

Recreatiebad weer open

Vanaf 16 april a.s. is het subtropische recreatiebad ook weer op doordeweekse dagen geopend. Dus kom weer lekker zwemmen en genieten van de 40 meter lange glijbaan, de wildwater-kreek, het waterkanon en de jetstream! Het bad was tussen 25 maart en 16 april gedeeltelijk gesloten wegens onderhoud.