Disco-
zwemmen 
4 april!

In het subtropisch Zwemkasteel Nienoord is er voor iedere zwemliefhebber iets te doen. Voor het maken van meters kun je terecht in het 25-meterbad en in het recreatiebad is het heerlijk ontspannen. Verder worden er zwemlessen gegeven en kun je sportief en gezellig meedoen met de aquasporten, seniorenzwemmen en Ouder en kind zwemmen. Voor de jeugd worden er spetterende discofeesten en activiteiten georganiseerd.

Ouder en kind zwemmen is er nu ook op de zaterdagochtend met vrije inloop van 10.30 - 12.00 uur. Tijdens deze vrije inloopochtend worden er ook groepslessen gegeven voor de verschillende leeftijdscategorieen.
Klik hier voor meer informatie

maandag 21 april Paasactiviteiten op Tweede Paasdag

De Paasdagen worden weer feestelijk gevierd op Familiepark Nienoord. Het Familiepark is op beide Paasdagen geopend van 09.30 tot 17.30 uur. Op Tweede Paasdag 21 april wordt er vanaf 11.00 uur flink uitgepakt met allerlei leuke activiteiten, zoals eieren zoeken, een stokpaardjesrace en lammetjesdag.

Paasactiviteiten
Oefenmarathon Mensport
Opening Buitenbad

#Landgoed #Nienoord krijgt een mooier parkeerterrein! Het werk vindt plaats tussen 17 april en 24 mei. Parkeren is gewoon mogelijk!0 days ago

Afgelopen zondag was ik op de Vrijetijdsfair op camping de Norgerberg. Het was heel leuk en er was veel te doen! http://t.co/yruH0J5RTi1 days ago

Herinrichting parkeerterrein

Tussen 17 april en 24 mei wordt het parkeerterrein van Landgoed Nienoord opnieuw ingericht. Er komen meer parkeerplaatsen bij en het terrein wordt multifunctioneler en gezelliger gemaakt.

Recreatiebad weer open

Vanaf 16 april a.s. is het subtropische recreatiebad ook weer op doordeweekse dagen geopend. Dus kom weer lekker zwemmen en genieten van de 40 meter lange glijbaan, de wildwater-kreek, het waterkanon en de jetstream! Het bad was tussen 25 maart en 16 april gedeeltelijk gesloten wegens onderhoud.

Voorverkoop zomerabonnementen Zwemkasteel

Het hele zomerseizoen onbeperkt zwemmen in het subtropische Zwemkasteel en het verwarmde 50-meter buitenbad met grote glijbaan, prachtige en veilige peuterbad en de grote zonneweide waar het tijdens de zonnige uren heerlijk vertoeven is. Van maandag 14 april tot en met woensdag 30 april 16.00 uur kunt u het zomerabonnement met korting kopen bij het Zwemkasteel.