Klik hier voor onze activiteiten

Welkom bij Zwemkasteel Nienoord!

In het subtropisch Zwemkasteel Nienoord is er voor iedere zwemliefhebber iets te doen. Voor het maken van meters kun je terecht in het 25-meterbad en in het recreatiebad is het heerlijk ontspannen met een gloednieuwe lichtgevende glijbaan. Verder worden er zwemlessen gegeven en kun je sportief en gezellig meedoen met de aquasporten, seniorenzwemmen en Ouder- en kindzwemmen. Voor de jeugd worden er spetterende discofeesten en andere activiteiten georganiseerd in het zwembad.

Zondag 26 oktober Cultuur in de borg oktober

Cultuur in de borg. Zin in een avontuur? Kinderboekenschrijver Harm de Jonge vertelt over zijn boeken.  

Cultuur in de Borg oktober
Halloweenzwemmen
Winterstreekproductenmarkt november
Halloween Familiepark

Vandaag is de laatste dag van Kleintje Stoom. Kom langs want er zijn veel treintjes te zien of maak zelf een ritje! #Familiepark1 days ago

Kom vandaag bij ons treintje rijden op de stoomtreinen in het #Familiepark want het is dit weekend Kleintje Stoom!! http://t.co/3nW6hLJtzY2 days ago

Winteropening Familiepark

Wie wel eens op Familiepark Nienoord is geweest, weet dat het leuk uitje is voor de hele familie. Deze winter kan je iedere zondag tussen 11.00 en 17.00 uur in het Familiepark terecht na een heerlijke wandeling of speurtocht over het Landgoed. En terwijl de volwassenen van een lekkere kop koffie of chocolademelk genieten, kunnen de kinderen spelen, binnen én buiten.

Zwemdiploma's gehaald in het Zwemkasteel

Een groot aantal kinderen is vlak voor de herfst vakantie geslaagd voor het zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Rennie, juf Manon, juf Harmanna en juf Ellis gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis.

Europa Kinderhulp in Familiepark Nienoord

Ook dit jaar kwam Europa Kinderhulp weer met drie groepen kinderen uit heel Europa  een dag naar Familiepark Nienoord. Een hele gezellige maar ook hele belangrijke ontmoetingsdag voor zowel de gastgezinnen als de kinderen. De kinderen zien die dag broertjes, zusjes, vriendjes en in ieder geval de kinderen en begeleiding uit de bus terug. De gastgezinnen kunnen met elkaar bij praten en ervaringen uit wisselen. Maar natuurlijk ook een onbezorgde dag uit vol speelplezier voor iedereen in het Familiepark.