Klik hier voor onze activiteiten

Zomer in het Zwemkasteel!

Het Zwemkasteel heeft zijn vakantievriend weer op bezoek, de Pinguïn! Je kan elke doordeweekse dag met hem spelen van 13.00 tot 17.00 uur tot en met 1 augustus. Ook de loopmat ligt in het water. Lukt het jou om de overkant te bereiken zonder in het water te vallen?

Van maandag 4 tot en met vrijdag 15 augustus liggen er drie grote wipe-out banen in het water. Het wordt één groot spetterspektakel in het Zwemkasteel.

In het subtropisch Zwemkasteel Nienoord is er voor iedere zwemliefhebber iets te doen. Voor het maken van meters kun je terecht in het 25-meterbad en in het recreatiebad is het heerlijk ontspannen. Verder worden er zwemlessen gegeven en kun je sportief en gezellig meedoen met de aquasporten, seniorenzwemmen en Ouder en kind zwemmen. Voor de jeugd worden er spetterende discofeesten en activiteiten georganiseerd.

5 juli - 10 augustus Nieno's Zomerspelen

Elk weekend in de zomervakantie is er een leuk programma voor de kinderen op het Familiepark Nienoord. Meer info vind je in de landgoedkalender.

Nieno's Zomerspelen
Vossenjacht
Streekproductenmarkt van 11 tot 17 uur
Nieno's Spetterfeest

Zwemmen is extra leuk want de pinguïn ligt doordeweeks in #Zwemkasteel #Nienoord! Van 13-17uur t/m 1 augustus. Info: http://t.co/UDdYRiTC1W0 days ago

Ben jij een echte speurneus? Laat het zien op woensdag 30 juli tijdens de spannende zoektocht naar vossen! Info: http://t.co/avWeIf3vd21 days ago

Zwemdiploma's gehaald in het Zwemkasteel

Een groot aantal kinderen is vlak voor de grote vakantie geslaagd voor het zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Harma, juf Manon, juf Ellis en meester Wiljanco gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis. Ook de allerkleinsten hebben hun eerste zwemdiploma’s behaald tijdens het ouder en kind zwemmen.

Winnaars kleurplatenwedstrijd bekend

De winnaars van de kleurplatenwedstrijd tijdens het kinderboerderijenweekend op Landgoed Nienoord zijn bekend. Sander uit Munnekezijl en Thomas uit Zuidhorn hebben ieder twee vrijkaarten gewonnen voor het Familiepark.

Spectaculaire Telekids Fandag

Keet!, Ernst Bobbie en de rest, de Bibaboerderij, Raak! en de Telekids Discoshow hebben er een spectaculair feest van gemaakt op Familiepark Nienoord. Er waren ongeveer 4000 bezoekers die alle artiesten van dichtbij hebben mogen zien.