Klik hier voor onze activiteiten

De zwemlessen en doelgroepslessen zijn weer begonnen! Geef je snel op!

Let op: in verband met storing is het buitenbad helaas gesloten.

In het subtropisch Zwemkasteel Nienoord is er voor iedere zwemliefhebber iets te doen. Voor het maken van meters kun je terecht in het 25-meterbad en in het recreatiebad is het heerlijk ontspannen met een gloednieuwe lichtgevende glijbaan. Verder worden er zwemlessen gegeven en kun je sportief en gezellig meedoen met de aquasporten, seniorenzwemmen en Ouder- en kindzwemmen. Voor de jeugd worden er spetterende discofeesten en andere activiteiten georganiseerd.

Zaterdag 30 augustus Sprookjesroute Nienoord

Verlichte Sprookjesroute. Landgoed Nienoord wordt omgebouwd tot sprookjes bos. Verschillende bekende sprookjes worden nagespeeld, en het geheel wordt nog sprookjesachtiger door de honderden lichtjes. Een belevenis voor jong en oud.

Sprookjesroute Nienoord
Streekproductenmarkt
Cultuur in de borg
Coursingtraining windhondenvereniging

Het buitenbad van #zwemkasteelnienoord is helaas gesloten in verband met een technische storing.0 days ago

Was je in de vakantie jarig, en wil je nog een feestje geven? Woensdag is het perfect feestjesweer @Familiepark! http://t.co/m7dI9jsde61 days ago

Buitenbad gesloten

In verband met storing is het buitenbad helaas gesloten. Het buitenbad zou eigenlijk tot en met 31 augustus open zijn, maar helaas hebben de medewerkers van Zwemkasteel Nienoord het bad vroegtijdig moeten sluiten.  Naar verwachting gaat het buitenbad niet meer open voor 31 augustus en is de seizoensafsluiting jammer genoeg verrassend vroeg gekomen.

Europa Kinderhulp in Familiepark Nienoord

Ook dit jaar kwam Europa Kinderhulp weer met drie groepen kinderen uit heel Europa  een dag naar Familiepark Nienoord. Een hele gezellige maar ook hele belangrijke ontmoetingsdag voor zowel de gastgezinnen als de kinderen. De kinderen zien die dag broertjes, zusjes, vriendjes en in ieder geval de kinderen en begeleiding uit de bus terug. De gastgezinnen kunnen met elkaar bij praten en ervaringen uit wisselen. Maar natuurlijk ook een onbezorgde dag uit vol speelplezier voor iedereen in het Familiepark.

Zwemdiploma's gehaald in het Zwemkasteel

Een groot aantal kinderen is vlak voor de grote vakantie geslaagd voor het zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Harma, juf Manon, juf Ellis en meester Wiljanco gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis. Ook de allerkleinsten hebben hun eerste zwemdiploma’s behaald tijdens het ouder en kind zwemmen.