Klik hier voor onze activiteiten

Zwem4daagse in de herfstvakantie!

Doe je mee van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 oktober? Elke avond vanaf 18.30uur zwem je een afstand van 250 of 500 meter. En er zijn iedere avond leuke (spel)activiteiten waar iedereen aan mee kan doen.

Wil je meer weten over de Zwem4daagse en de leuke activiteiten, klik dan hier! Zwemleskinderen van Zwemkasteel Nienoord vanaf niveau 3 mogen gratis meedoen onder begeleiding van een betalende volwassene.

In het subtropisch Zwemkasteel Nienoord is er voor iedere zwemliefhebber iets te doen. Voor het maken van meters kun je terecht in het 25-meterbad en in het recreatiebad is het heerlijk ontspannen met een gloednieuwe lichtgevende glijbaan. Verder worden er zwemlessen gegeven en kun je sportief en gezellig meedoen met de aquasporten, seniorenzwemmen en Ouder- en kindzwemmen. Voor de jeugd worden er spetterende discofeesten en andere activiteiten georganiseerd.

Zaterdag 4 oktober Dierendag

Zoals je weet is het zaterdag 4 oktober dierendag en ook in Familiepark Nienoord zijn we extra lief voor de dieren. We gaan ze verwennen, maar je kan ook een heleboel vragen stellen en meer te weten komen over de dieren. Dus kom langs en leer meer!

Dierendag
Filmhuis Nienoord oktober
Herfst in het Familiepark
Zwem4daagse

Zaterdag vieren we dierendag @Familiepark! Kom je meehelpen in de kinderboerderij? Of doe je mee aan de poepquiz? http://t.co/06drmTqYLr0 days ago

@HannieHappel Super! Dank je wel!0 days ago

Europa Kinderhulp in Familiepark Nienoord

Ook dit jaar kwam Europa Kinderhulp weer met drie groepen kinderen uit heel Europa  een dag naar Familiepark Nienoord. Een hele gezellige maar ook hele belangrijke ontmoetingsdag voor zowel de gastgezinnen als de kinderen. De kinderen zien die dag broertjes, zusjes, vriendjes en in ieder geval de kinderen en begeleiding uit de bus terug. De gastgezinnen kunnen met elkaar bij praten en ervaringen uit wisselen. Maar natuurlijk ook een onbezorgde dag uit vol speelplezier voor iedereen in het Familiepark.

Zwemdiploma's gehaald in het Zwemkasteel

Een groot aantal kinderen is vlak voor de grote vakantie geslaagd voor het zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Harma, juf Manon, juf Ellis en meester Wiljanco gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis. Ook de allerkleinsten hebben hun eerste zwemdiploma’s behaald tijdens het ouder en kind zwemmen.

Winnaars kleurplatenwedstrijd bekend

De winnaars van de kleurplatenwedstrijd tijdens het kinderboerderijenweekend op Landgoed Nienoord zijn bekend. Sander uit Munnekezijl en Thomas uit Zuidhorn hebben ieder twee vrijkaarten gewonnen voor het Familiepark.