Klik hier voor onze activiteiten

In het subtropisch Zwemkasteel Nienoord in Leek is er voor iedere zwemliefhebber iets te doen. Voor het maken van meters kun je terecht in het 25-meterbad en in het recreatiebad is het heerlijk ontspannen met een gloednieuwe lichtgevende glijbaan. Verder worden er zwemlessen gegeven en kun je sportief en gezellig meedoen met de aquasporten, seniorenzwemmen en Ouder- en kindzwemmen. Voor de jeugd worden er spetterende discofeesten en andere activiteiten georganiseerd in het zwembad.

Zondag 30 november Pietenjacht

Ga je mee op pietenjacht op Landgoed Nienoord? Vanaf 11.00uur kan je elk uur op zoek gaan naar de zwarte pieten die zich hebben verstopt in de bossen. Lukt het jou om je stempelkaart vol te krijgen?

Pietenjacht
Nieno's Sinterklaasfeest Rodenburghal
Streekproductenmarkt december
Filmhuis Nienoord december

Zondag gaan de pieten zich verstoppen in het #Familiepark!! Jij gaat toch ook mee op pietenjacht? http://t.co/OX8xFSCMrh0 days ago

Wist je dat je nu ook ouderwets kan sjoelen in het #Familiepark Restaurant? Morgen zijn we weer open van 11:00-17:00 dus kom jij ook?4 days ago

Winteropening Familiepark

Wie wel eens op Familiepark Nienoord is geweest, weet dat het een leuk uitje is voor de hele familie. Deze winter kan je iedere zondag tussen 11.00 en 17.00 uur in het Familiepark terecht na een heerlijke wandeling of speurtocht over het Landgoed. En terwijl de volwassenen van een lekkere kop koffie of chocolademelk genieten, kunnen de kinderen spelen, binnen én buiten.

Zwemdiploma's gehaald in het Zwemkasteel

Een groot aantal kinderen is vlak voor de herfst vakantie geslaagd voor het zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Rennie, juf Manon, juf Harmanna en juf Ellis gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis.

Europa Kinderhulp in Familiepark Nienoord

Ook dit jaar kwam Europa Kinderhulp weer met drie groepen kinderen uit heel Europa  een dag naar Familiepark Nienoord. Een hele gezellige maar ook hele belangrijke ontmoetingsdag voor zowel de gastgezinnen als de kinderen. De kinderen zien die dag broertjes, zusjes, vriendjes en in ieder geval de kinderen en begeleiding uit de bus terug. De gastgezinnen kunnen met elkaar bij praten en ervaringen uit wisselen. Maar natuurlijk ook een onbezorgde dag uit vol speelplezier voor iedereen in het Familiepark.