Klik hier voor onze activiteiten

In het subtropisch Zwemkasteel Nienoord in Leek is er voor iedere zwemliefhebber iets te doen. Voor het maken van meters kun je terecht in het 25-meterbad en in het recreatiebad is het heerlijk ontspannen met een gloednieuwe lichtgevende glijbaan. Verder worden er zwemlessen gegeven en kun je sportief en gezellig meedoen met de aquasporten, seniorenzwemmen en Ouder- en kindzwemmen. Voor de jeugd worden er spetterende discofeesten en andere activiteiten georganiseerd in het zwembad.

Vrijdag 19 december Filmhuis Westerkwartier

Filmhuis Westerkwartier laat op vrijdag 19 december de film The Redemption of Henry Myers zien in het Infocentrum van Nienoord. De film start om 19:30 uur.

Filmhuis Westerkwartier
Kerst op Nienoord
Nieuwjaarsdisco
Discozwemmen

RT @uitingroningen: Kerstmarkt, Landgoed Nienoord, Leek 21 dec http://t.co/tGftwKbpOr #uit #groningen #winter http://t.co/hA2IYJz0h10 days ago

De arrenslee wordt gepoetst, de koren bereiden zich voor, de kerstbomen zijn opgetuigd. Morgen is het zo ver, Kerst op Nienoord!!0 days ago

Winteropening Familiepark

Wie wel eens op Familiepark Nienoord is geweest, weet dat het een leuk uitje is voor de hele familie. Deze winter kan je iedere zondag tussen 11.00 en 17.00 uur in het Familiepark terecht na een heerlijke wandeling of speurtocht over het Landgoed. En terwijl de volwassenen van een lekkere kop koffie of chocolademelk genieten, kunnen de kinderen spelen, binnen én buiten.

Zwemdiploma's gehaald in het Zwemkasteel

Een groot aantal kinderen is vlak voor de herfst vakantie geslaagd voor het zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Rennie, juf Manon, juf Harmanna en juf Ellis gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis.

LGB-tuinbaan compleet vernieuwd

Modelspoorgroep Nienoord heeft hard gewerkt aan de vernieuwing en verbetering van de LGB-tuinbaan op Familiepark Nienoord. De werkzaamheden liepen uiteen van het egaliseren van oude railtrajecten en het grote station complex, tot aan totale vervanging van alle kabels en de elektrische installatie.