Klik hier voor onze activiteiten

De zwemlessen en doelgroepslessen zijn weer begonnen! Geef je snel op!

In het subtropisch Zwemkasteel Nienoord is er voor iedere zwemliefhebber iets te doen. Voor het maken van meters kun je terecht in het 25-meterbad en in het recreatiebad is het heerlijk ontspannen met een gloednieuwe lichtgevende glijbaan. Verder worden er zwemlessen gegeven en kun je sportief en gezellig meedoen met de aquasporten, seniorenzwemmen en Ouder- en kindzwemmen. Voor de jeugd worden er spetterende discofeesten en andere activiteiten georganiseerd.

Zaterdag 6 september Streekproductenmarkt

Op de markt worden de lekkerste etenswaren uit de regio aangeboden. Er kan veel geproefd worden en de standhouders vertellen enthousiast over de achtergrond van hun producten en geven advies en tips over bereidingswijzen.

Streekproductenmarkt
Cultuur in de borg
Coursingtraining windhondenvereniging
Filmhuis Nienoord september

RT @diedie1974: @NienoNienoord #Familiepark 200m . En dat is het goede antwoord!0 days ago

@Bren_nl Sorry, ik heb je tweet toen niet gezien! Maar we hebben het vest niet liggen bij onze gevonden voorwerpen van dit seizoen.0 days ago

Buitenbad gesloten

In verband met storing is het buitenbad helaas gesloten. Het buitenbad zou eigenlijk tot en met 31 augustus open zijn, maar helaas hebben de medewerkers van Zwemkasteel Nienoord het bad vroegtijdig moeten sluiten.  Naar verwachting gaat het buitenbad niet meer open voor 31 augustus en is de seizoensafsluiting jammer genoeg verrassend vroeg gekomen.

Europa Kinderhulp in Familiepark Nienoord

Ook dit jaar kwam Europa Kinderhulp weer met drie groepen kinderen uit heel Europa  een dag naar Familiepark Nienoord. Een hele gezellige maar ook hele belangrijke ontmoetingsdag voor zowel de gastgezinnen als de kinderen. De kinderen zien die dag broertjes, zusjes, vriendjes en in ieder geval de kinderen en begeleiding uit de bus terug. De gastgezinnen kunnen met elkaar bij praten en ervaringen uit wisselen. Maar natuurlijk ook een onbezorgde dag uit vol speelplezier voor iedereen in het Familiepark.

Zwemdiploma's gehaald in het Zwemkasteel

Een groot aantal kinderen is vlak voor de grote vakantie geslaagd voor het zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Harma, juf Manon, juf Ellis en meester Wiljanco gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis. Ook de allerkleinsten hebben hun eerste zwemdiploma’s behaald tijdens het ouder en kind zwemmen.