helikopters
wiskeecht
miniatuur-1
presentatie3-1
schoolreis11
overzicht-park
familieschommel
klimtouw
foto-vulkaan-glijbaan-gallery

Klik hier
voor al onze
evenementen

Tip

  • Aanmelden voor de nieuwsbrief

    Wil je ook geen activiteit meer missen en op de hoogte blijven van onze speciale aanbiedingen en het laatste nieuws?

    SCHRIJF JE IN! >>
zomeravond

Landgoedkalender

Blijf op de hoogte van de leukste activiteiten!

 

30-06-2018

Nienorun

Nog even en dan is het zover: de eerste editie van de Nienorun in Familiepark Nienoord! Op zaterdag 30 juni kleurt het familiepark KiKa-oranje en rennen de kinderen samen met Nieno voor kinderen met kanker.

Lees meer
13 juli 2018

Discozwemmen 13 juli

Feest mee op de leukste hits onder water!

Lees meer
21 juli 2018 t/m 27 juli 2018

Suske en Wiske en de Modderspelen

BLUBBER! Heb je het al gehoord? Suske en Wiske komen naar Familiepark Nienoord van 21 juli t/m 27 juli. Kom je ook met hun de Modderspelen vieren? Een week lang zo vies mogelijk worden...!

Lees meer
21 en 22 september

Bioscoop Nienoord "Paul (The Apostel of Christ)"

Paulus verandert van iemand die christenen vervolgt in een van de meest invloedrijke apostelen van Jezus. Zijn laatste dagen spendeert hij in een donkere, sombere cel in afwachting van zijn executie, die door keizer Nero is bevolen. Lucas, zijn vriend en arts, riskeert zijn leven als hij naar Rome reist om hem te bezoeken. Paulus wordt in het oog gehouden door de gevangenis prefect Mauritius, die probeert te begrijpen waarom deze oude, gebroken man zo’n dreiging kan zijn. Maar voor Paulus’ doodstraf kan worden uitgevoerd, schrijft Lucas nog een boek, over het begin van “The Way” en de periode die bekend komt te staan als de geboorte van de kerk. Hun geloof tartte een keizerrijk. Maar hun woorden veranderden de wereld.

Lees meer