landgoed-header-9
landgoed-header-4
landgoed-header-8
infocentrum-header-7-1

Reserveer hier
uw schoolreis!

Klik hier
voor al onze
evenementen

Partners

  • Landgoedpartners

    Kijk bij onze Landgoedpartners voor meer informatie over wat er allemaal te doen is op het landgoed.

    Lees meer >>
Landgoed

Landgoed Nienoord

Een concert verscholen in de bossen van Nienoord, het gelach van een groep die de puzzeltocht volgt, de huifkartocht die over het mooie Landgoed voert… Het Landgoed wordt met recht een uniek stukje Nederland genoemd met oude bossen, landerijen en prachtige flora en fauna. Op het Landgoed zijn meerdere toeristische attracties gevestigd, geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Het evenementenbureau verzorgt evenementen op maat, er is voor iedereen iets te doen of je nu alleen komt of met 200 personen. Volg één van de vele workshops zoals boogschieten of valkenieren, kom een dagje teambuilden in de mooie natuur.

Liever binnen blijven? De bijzondere presentatieruimte is goed bereikbaar. In de Albertushoeve kan uitgebreid gedineerd worden en laat dit nu ook een mooie plek zijn voor het feest. Voor een groot evenement of alleen een uurtje vergaderen, het kan allemaal op Nienoord, een Landgoed vol Verrassingen.

 Kerst op landgoed Nienoord 2016

Kerst op Nienoord was een groot succes! Was jij er niet bij? Dan kan je toch nog een indruk krijgen door even deze foto's te bekijken.