slider-1
helikopters
miniatuur-1
overzicht-park
familieschommel
klimtouw
foto-vulkaan-glijbaan-gallery

Klik hier
voor al onze
evenementen

Standhouders

  • Kerst op Nienoord

    Op 15 en 16 december! Klik hier voor een overzicht van de diverse standhouders

Naamloos

Kerst op Nienoord

Geniet twee dagen van Kerst op Nienoord met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen met regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom. Geniet van diverse lekkernijen en ontmoet de vrolijkste kerstfiguren. Maak een ritje met de arrenslede of met de stoomtrein door de verlichte bossen van Nienoord, neem een kijkje bij de levende kerststal, koekjes versieren of bezoek de schiettent. De kerstman heet u van harte welkom.


Programma zaterdag 15 december, van 16.00 uur tot 21.00 uur

Nieuw! Geniet nu ook op zaterdag in het donker van Kerst op Nienoord. Bezoek de sfeervolle markt en luister naar de prachtige liederen van diverse koren uit de regio onder het genot van glühwein en warme chocolademelk met slagroom. Zing mee tijdens de sing-a-long, grabbel je kerstcadeautje bij Olaf en ontmoet nog veel meer vrolijke kerstfiguren.

 

Programma zondag 16 december, van 11.00 uur tot 17.00 uur

Ook op zondag kunt u de sfeervolle wintermarkt bezoeken met een gevarieerd programma voor jong en oud. De kerstman komt met zijn elven aangereden met de arrenslede en deelt cadeautjes uit. Grabbel je kerstcadeautje bij Olaf, bewonder de dansoptredens en de kerstparade en speel het kerstspel in het doolhof.

Toegang en parkeren voor Kerst op Nienoord zijn gratis.

KERST OP NIENOORD
Zaterdag 15 december en zondag 16 december
Landgoed Nienoord
Nienoord 20, Leek
www.kerstopnienoord.nl

Kerst op Nienoord wordt mede mogelijk gemaakt door

Voor Kerst op Nienoord is Landgoed Nienoord opzoek naar standhouders

Heeft u regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom? En lijkt het u leuk om als standhouder naar Kerst op Nienoord te komen, volg dan de instructies die onder het kopje aanmelden worden vermeld. Inmiddels zijn alle binnenkramen vergeven. Wel is er nog ruimte voor buitenkramen.  

Aanmelden
Wanneer u wilt deelnemen aan Kerst op Nienoord kunt u een e-mail sturen naar: info@landgoednienoord.nl

Graag zouden wij willen weten of u gebruik wilt maken van extra noklatten.  Vermeld ook op welke dag(en) u komt, met hoeveel personen, uw adres en contactgegevens. Vervolgens ontvangt u van ons een factuur. Zodra uw betaling bij ons binnen is, sturen wij u een bevestigingsbrief. Uw betaling dient uiterlijk op 7 december 2018 bij ons binnen te zijn. Voor zowel de bezoekers als de standhouders vinden wij het belangrijk om een aantrekkelijke en gevarieerde markt te organiseren, wij behouden ons daarom het recht voor om bij inschrijving een selectie te maken uit de aanmeldingen.

Wanneer u nog vragen heeft dan helpen wij u natuurlijk graag verder. U kunt contact opnemen met de Back Office van Landgoed Nienoord, telefoonnummer 0594-512230. Mailen mag natuurlijk ook naar info@landgoednienoord.nl.