infocentrum-header-1
infocentrum-header-2
infocentrum-header-5
infocentrum-header-7

Reserveer hier
uw schoolreis!

Klik hier
voor al onze
evenementen

Reserveren

  • Landgoed Uitjes

    Landgoed Uitjes is het nieuwe evenementenbureau uit de hoge hoed van Landgoed Nienoord. Hier worden vele leuke uitjes georganiseerd voor alle doelgroepen.

    Lees meer >>
Zakelijke arrangementen

 

Evenementenbureau Landgoed Uitjes

Klik op bovenstaande link voor zakelijke arrangementen op Landgoed Nienoord!

Infocentrum Nienoord leent zich uitstekend voor een zakelijke bijeenkomst. In de ontvangstruimte kunt u genieten van koffie met gebak, lunch of diner. Het unieke van deze locatie is de ruime presentatieruimte. Met 66 comfortabele stoelen en groot podium kan hier uitstekend een presentatie, lezing of congres gegeven worden. Vanzelfsprekend is de zaal voorzien van een draadloze internetverbinding, scherm met beamer, microfoon en audiovisuele apparatuur. Lees snel verder voor onze standaard arrangementen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Ga snel naar ons evenementenbureau Landgoed Uitjes voor de standaard arrangementen. Natuurlijk kunt u contact opnemen met speciale wensen of als u vragen hebt over de locaties of arrangementen. Ons ervaren team staat voor u klaar om bij te dragen aan een geslaagd congres of succesvolle vergadering. Wij maken graag een afspraak.