helikopters
wiskeecht
miniatuur-1
presentatie3-1
schoolreis11
overzicht-park
familieschommel
klimtouw
foto-vulkaan-glijbaan-gallery

Klik hier
voor al onze
evenementen

Run!

  • Deelnemers aan de Nienorun hebben vrij toegang. De entreeprijs voor reguliere bezoekers is op 30 juni €3,50 exclusief treinrit.

default - pagina afbeelding

Nienorun 2018

Nog even en dan is het zover: de eerste editie van de Nienorun in Familiepark Nienoord! Op zaterdag 30 juni kleurt het familiepark KiKa-oranje en rennen de kinderen samen met Nieno voor kinderen met kanker. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons via info@landgoednienoord.nl of bel op 0594-512230.

De Run

Ren jij ook mee tijdens de Nienorun voor KiKa in Familiepark Nienoord op zaterdag 30 juni? Kies uit een run van 1 km of 2 km en ren samen met alle kinderen en Nieno door Familiepark Nienoord langs en door de attracties. We starten de ochtend met ochtendgymnastiek, want….. bewegen is gezond! Ga jij ook in het oranje gekleed voor KiKa?

Deelnemen

De Nienorun is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Alle kinderen zijn welkom om mee te rennen en zich in te zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij. Vooraf aanmelden is verplicht.

Deelnemers krijgen vrij entree en mogen na al het rennen nog lekker klimmen en klauteren in Familiepark Nienoord. Het Familiepark is geopend tot 17.00 uur.

De entreeprijs voor supporters en reguliere bezoekers is €3,50 exclusief treinrit. En als waardering voor de enthousiaste renners en supporters zijn er in de middag nog extra activiteiten, zoals een voorstelling van Circus Santelli, een goochelshow, clowns en natuurlijk een voorstelling van onze eigen Nieno.

Alle kinderen die deelnemen krijgen een leuke goodiebag en voor degenen met het meeste sponsorgeld zijn er leuke prijzen.

Abonnementhouders kunnen het Familiepark vrij bezoeken.

Na je aanmelding ontvang je van de organisatie een bevestiging van deelname en jouw sponsorformulier.

Je ontvangt jouw startnummer bij de aanmeldingsbalie in het Familiepark.

Sponsoring

Het minimale sponsorbedrag voor deelname bedraagt €5,- Er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden. Het opgehaalde sponsorbedrag en dit formulier kunnen ingeleverd worden bij de deelnamestand tijdens de Nienorun in het Familiepark. Jouw gesponsorde bedrag wordt geheel geschonken aan KiKa.

Programma Nienorun:

11.00 uur            Warming up, samen met Nieno

11.30 uur            Start rondes (jouw starttijd ontvang je vooraf van de organisatie)  

De tijden voor de Nienoshow en de prijsuitreiking worden nog bekend gemaakt!

Sponsor en neem deel aan de Nienorun en maak kans op fantastische prijzen!

Wilt u ook graag deze KiKarun sponsoren? Neem dan contact op via info@landgoednienoord.nl of 0594-512230.

* Scapino Leek
* Alles Kids Leek
* Intersport Roden
* Primera Marum
* Blokker Leek
* Bruna Leek
* Posthumus Promotions