header-1-1
header3
header2
dsc-0337
herfst-website
lgb-baan
expeditie-1
schermafbeelding-2017-10-04-om-10-44-43
toestel
schommel
20170310-133345

Klik hier
voor al onze
evenementen

Tip!

  • Familiepark abonnement

    Voor maar € 25,00 per persoon kunt u het hele seizoen onbeperkt spelen in Familiepark Nienoord en dus ook op de Expeditie.

    Lees meer >>
Blubbervoeten verkleind

Expeditie Natuurspeurtocht

Voor jong en oud!

Beleef de leukste avonturen op Expeditie Nienoord! Expeditie Nienoord is vrij te betreden bij een bezoek aan Familiepark Nienoord! Bij de kassa kun je vragen naar een gratis Expeditie Natuurspeurtocht!

Maak je borst maar nat!

Maak je borst maar nat, want je gaat op Expeditie! Tijdens de Expeditie Natuurspeurtocht kom je langs de leukste hindernissen. Let goed op alle borden die je tegenkomt, deze helpen je om de vragen te beantwoorden. Tijdens deze route vol hindernissen leer je op spelenderwijze veel over de natuur!

Het kan allemaal, op Expeditie Nienoord!

Tijdens de Expeditie route kom je allerlei vragen en opdrachten tegen. Deze vragen gaan over inheemse diersoorten, fruitbomen, planten en er komt zelfs een stukje sterrenkunde aan bod!

Tijdens de route zal je klauterend en klimmend vele hindernissen moeten overbruggen! Zo zijn er stapstenen, doolhoven, bruggen en vele modderpartijen! En... dan is er nóg meer: vissen naar kikkervisjes, moddertaarten maken, diersporen zoeken, kijken bij het bijenhotel, het kan op Expeditie Nienoord allemaal

Voor wie?

De route is geschikt vanaf 8 jaar, mits je een zwemdiploma hebt. De route is onderdeel van het Familiepark en enkel te bereiken vanuit het Familiepark. De Expeditie is geschikt voor jong en oud! Ook is Expeditie Nienoord geschikt voor schoolreisjes en/of kinderfeestjes! Kinderen tot 8 jaar en kinderen zonder zwemdiploma mogen de Expeditie uitsluitend betreden onder begeleiding van ouders/verzorgers.

 

Reserveer hier je schoolreisje!

Dit project wordt medemogelijk gemaakt door:

   

Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland